Agī Man jau liekas, ka tajās bildēs delfos, kur viņa bez kosmētikas, izskatās normāli.. haha, vai tad tiešām tas ir kaut kas skandalozs, ja bez kosmētikas iziet no mājas un vēl pie tam šopingā? :-D
Šodien brīvdiena :-) vienīgi mani atkal no rīta pamodināja kurjers. Šis smējās, ka atkal mani pamodina un es kaut ko bubinu pa telefonu :D Vismaz jauks cilvēks, piedevu agro pamodināšanu.
Tagad ar draugu gulšņājam pa gultu, fonā iet youtube Ziemassvētku video. Neko vairāk arī negribās :)
Nu, man personīgi no malas skatoties šķiet drausmīgi, ka smēķē pie stūres. Un vispretīgākais ir vasarā, ja atver logu un blakus braucošais smēķē un tev nāk dūmi virsū, pretīgi
.
++++
Es vispār uzskatu, ka auto nav ne jārunā pa telefonu, ne jāsmēķē. Labrīt! 8-)
šodien ar meitu nogulējām mega ilgi, līdz 11:00, šausmas, pamodos, paskatījos telefonā un domāju, ka man rēgojas. :-D:-D Protams, šodien ir plāni- tiramisu pagatavošana un jāaizbrauc uz dabu. Vispār veikalu arī vajag, ledusskapī nekā prātīga nav. Viss būtu forši, bet mums nav ūdens...kaut kas nedaudz pil no krāna un viss. Paziņojums arī nav bijis. Bet es dzirdu, ka ārā klapējas tad jau taisa kaut ko.
Un Nu es varu skaitīt stundas līdz vīra atbraukšanai, rīt ir tā diena, rīt ap šo laiku ceru, ka būšu viņu satikusi (l) Ak, un šodien tak skaistumkūre. :)
ņamsi es šoreiz sūtīju furni.lv, bet man nepatika, nelaipna apkalpošana, esmu sūtījusi azmēbeles, tur labāk patika. Bet zini kā ir? Ja kaut kas nav viņu mājaslapās, tu vari atrast ikea.com, ko tieši gribi un nosūtīt viņiem kodu, tāpat tev atvedīs.
Es sev vēl pasūtīju šādu priekšnamam, tas gan man patīk.
Apple_pie, nē, Liepājā :D
Teikā arī nav ūdens? :D kampanella, paldies, cik mīļi. Jā, rīt, man jau tagad sirds dauzās kā negudra. :( Saņēmu sagaidīšanas plānu, rīt no rīta jau mums jābūt uz strīpas. Tāds prieks iekšā, ceru, ka tas nemainīsies, un neviens necentīsies to sabojāt.