Kāda tur identitāte un piederība.Mēs taču nezinām kas mums tālākos senčos pirms gadu simtiem,liela varbūtība,ka senči ir klejotāji,no poļu,zviedru,krievu,vācu laikiem.Latvijā grūti teikt- es esmu īsts latvietis.
Kāda tur identitāte un piederība.Mēs taču nezinām kas mums tālākos senčos pirms gadu simtiem,liela varbūtība,ka senči ir klejotāji,no poļu,zviedru,krievu,vācu laikiem.Latvijā grūti teikt- es esmu īsts latvietis.Domās varbūt,bet nez vai gēnos.
Vatsons, šie "laviešu miljoni" tomēr nav budžeta daļa, tā ir naudas plūsma ekonomikā. Nodokļos no tā visa nonāk max 15-20%.
Ar to visu es vēlos teikt, ka, jā, ok, labi, ka emigranti silda ekonomiku, bet tas nenozīmē, ka viss, ko emigranti dara ir nekļūdīgs un nav par ko viņus kritizēt.
Nu tad jau pēc idejas man jābrauc uz Vāciju, ko es te vēl tupu. Mana omes mamma bija vistīrākā vāciete, kura ne vārda visu mūžu latviski nezināja.Pag tu tak te si dzimusi! Man tevs ir vacietis, bet es esmu latviete joi te augu:-P
Vismaz tā ministriem var palielināt algas par 600-700 eiro, bet ārstiem - 20.. Prioritātes?
nu skumji, ka tu nezini, redz es zinu savu dzimtu 8 paaudzēs , no abām pusēm, un esmu gandrīz tīra latviete , vienīgais piejaukums manām asinīm ir 1/32 igauņu asiņu .....
redz MJ , arī zin , par saviem senčiem .... man jau šķiet , ka tas ir normāli zināt ko kurienes esi nācis, kas ir bijuši tavi senči, kur dzīvojusi, kā strādājuši ..... , bet es zinu ka daudzi tam nepievērš nekādu uzmanību ... tapēc jau nav brīnums , ka mūsu tauta iet uz galu ....
Un kāda tam ir nozīme cik "tīrs" Latvietis tu esi? Ja es dzīvoju Latvijā, man patīk Latviešu valoda, es tajā runāju + pasē man tā ir norādīta kā dzimtā valoda un tas ka es esmu Latvijas pilsonis, tad es esmu Latviete.tiesi ta! Es ar izvelejos tautibu rakstit latvietem nevis vaciete. ;-) Man dzimtene ir Riga ! Un vienmer bus sirdi pirmsaja vieta!