Tas ir ļoti jauki, ja visu var izrunāt, bet.. tas nav mūsu stāsts. Jau gandrīz 2 gadus ir viens un tas pats. Jā, zinu - labāk ir šķirties, jo nu, nav jau tikai šis. Ir dāaaudz lietu.. bet lkm vēl nav bijis lielais spēriens pa pakaļu, lai saprastu, ka nav ko.. :-/ Tur tā lieta - 16 gados ir ok, bet 30 + gados?? Nerunāt tāda sūda dēļ? Kad tiekos ar draudzenēm , prasīt, kas man bija mugurā (vai nebija kkas pārāk seksīgs), vai čaļi piesējās? Nu tā īsti nav mana problēma, ka viņam tik zema pašapziņa, 150 x esmu teikusi, ka nekad ne1 neesmu krāpusi un nekrāpšu..
Nu tur tā lieta - es neslēpju, ka man ir daži vīriešu kārtas draugi, man ir bijušie kursabiedri, ar kuriem es 3x gadā sarakstos, jo man interesē, kā viņiem iet. + man svarīgi sagrabāt kontaktu, jo visi dzīvojama dažādās valstīs, un ik pa laikam tie sakari noder -viņi var rēķināties ar mani, un es ar viņiem. Bet nu, tur tik daudz tarakānu, un ne tikai šajā jomā, ka jā - zinu, ka negribu tādu cilvēku sev blakus visu dzīvi.. bet lkm vēl nav tas galējais punkts puenācis, kgan šodien man šķiet, ka ir.. (t)