Sveikas, labprāt uzklausītu tās, kurā more bijusi līdzīga pieredze vai situācija.
Esmu jau ilgstoši attiecībās, mīlu loti savu draugu, dzīvojam kopā, arī darba vieta ir kopīga. Situācija ir tāda, kā darba vietā ir kolēgis, ar kuru man sanāk strādāt cieši kopā. Ilgu laiku vins izrādīja dažādas simpātiju izpausmes, bet Es tām nepievērsu uzmanību.
Tagad šīs izpausmes ir Jau kluvušas loti pamanāmas- komplimenti, bieža izpalīdzēšana, vienmēr vinam interesē mans viedoklis, utt. Arī citi kolēgi to ir pamanījuši un sāk jau jokot par to , kā šis kolēgis izmanto katru iespēju būt manā tuvumā, kad manā draugu nav blakus vai darbā. Kolēgis vienmēr atcērt, ka ar aiznemtu meiteni nekad neko nemēginātu uzsākt.
Mans puisis savukārt nav no greizsirdīgajiem tipāžiem. Vins situāciju ir pamanījis, bet tikai pasmejās par to. Problēma ir tur, ka man sāk rasties simpātijas pret šo kolēgi- patīk dzirdēt komplimentus, būt vina klātbūtnē, bet tai pat laikā loti mīlu un vēlos nākotni ar savu draugu.
Vai tas liekas tik aizraujoši, jo ir kā aizliegtais auglis, man trūkst uzmanības, kuru mēginu iegūt ārpus attiecībām vai man patiešām patīk šis kolēgis. Tas ir tas, ko mēginu saprast. Un galu galu- kā rīkoties?