Manuprāt, nevar būt labs vai slikts gads - tas ir tāds, kādu mēs to veidojam, un viss ir atkarīgs no mums pašiem - arī no tā, kā uztveram notiekošo, lietas un cilvēkus mums apkārt. No tā arī izriet labās vai sliktās lietas.
Šogad īpaši daudz pārdomu ir bijis, lielākoties attiecībā pret vīriešiem, attiecībām un mani tajās. Ļ o t i daudz dzīve var iemācīt, ja domā un paskatās uz notiekošo no malas. Esmu iemācījusies novērtēt sevi kā sievieti attiecībās, nevis kā vienu no divām pusēm, kas visu laiku baksta, dzen uz priekšu, izvelk.. tas absolūti nav vajazīgs nevienai no mums, arī tad, ja šķiet, ka ir mīlestība - nav tā mīlestība, ja tikai Tu nāc pretī, bet otrs stāv uz vietas vai atkāpjas. Ir jāapzinās sevi kā sievieti, un jāļauj par sevi rūpēties, justies mīlētai, gribētai! :-) Un šogad beidzot esmu sapratusi, ka šis īstais man vienmēr ir bijis blakus (ne vienmēr vajag meklēt kaut kur svešumā).
Kopsavilkumā un īsos vārdos - 2 īsas un nevaiksmīgas attiecības + jauns darbs, uz kuru beidzot varu iet ar prieku. Un daudz jaunu atklājumu - gan par sevi, gan dzīvi kopumā.
Novēlu būt stipriem un d o m ā t ! :-)