Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Skābu kāpostu zupa, vegetara

 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vegetarus, labus edienus protu gatavot, bet ne vegetaras zupas, turklat gribas kaut ko kreptigu. Skatos uz Sibirijas skabu kapostu zupas recepti un pratoju, ka loti maz sastavdalu, garsa vispar kaut kada ir gaidama? Ko vispar vegetara zupa garsai var pielikt, lai rezultats butu kreptigs?
Galu nekadu sobrid est nevaru un asas garsvielas, konkreti, chilli ari nevaru.

05.12.2015 15:09 |
 
Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Nesaprotu, kāpēc vajadzīga tiiik daudz eļļa. Tā taču ir pusglāze :-O
Un kāpēc vēl tomātu biezenis klāt..
Es kāpostu zupā liktu: kartupeļus, skābētus kāpostus un ūdeni. Vajadzētu būt labi.
05.12.2015 15:13 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
kāpēc vajadzīga tiiik daudz eļļa.


Recepte ir 3 kg kapostu, kuri ir jaapcep.

Tomatu pasta dos zupai krasu un nedaudz garsu.
05.12.2015 15:16 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
05.12.2015 15:23 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Es pie skābu kāpostu zupas klāt lieku apceptu papriku, kartupeļu gabaliņus un, loģiski, skābos kāpostus + mazliet cukuru, bet tas pēc garšas :)
05.12.2015 15:24 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
skābu kāpostu zupas klāt lieku apceptu papriku


Laba doma.
Esmu taisijusi lazanjas rullisus ar sadu papriku, man liekas ka tada ari labi garsotu zupa.
05.12.2015 15:39 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es domāju ka pa priekšu lai izveidotu kārtīgu zupu vajag uztaisīt dārzeņu buljonu - Pievieno vienu lielu uz pusēm pārgriestu nemizotu sīpolu, 4 daļās sagrieztu tomātu, selerijs, 2-3 ķiploku daiviņas, kādu 1-2 burkānus sagrieztus pāris gabalos. To visu liek katlā ar ūdeni(1l) un vāra stundu. Es protams attiecīgi tās stundas laikā pagaršojot to buljonu pievienoju vel ko, vai nu tas ir ūdens, vai burkāns vai selerija utt. Pēc tam nokāš visu un sāk buljona pievienot zupas sastāvdaļas.

Tā nav kārtīga zupa ja netiek gatavots buljons manā izpratnē. Ja protams tai zupai vispār izmantot var buljonu.
05.12.2015 16:00 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Eļļas vietā gan izmantotu varbūt sviestu jo pašai eļļa pie sirds neiet pārāk. Varbūt visai zupai kopā arī var pievienot zeltaini apceptus sagrieztus sīpoliņus (nezinu gan kā šajā gadījumā ietu klāt).
05.12.2015 16:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!