Domāju par virsmatrača iegādi, ielūkojos mājaslapā http://www.ossov.lv/lv/par_mums.html, tur visādi matrači ar kokosa slāņiem, kombinēti ar audumu utt.
Negribu poliestera matraci, tāpēc skatos uz tiem dabīgajiem materiāliem.
Labprāt uzklausītu pieredzi ar šāda veida matračiem, kā kalpo, cik ērti utt.
man gultai ir divpuseejais madracis, vienaa pusee arii ir kokosa, kas itkaa ziemaa izmantojams, otra vasaras puses, neatceros ar ko, ar kkadiem bambusiem vai kko taadu. saakumaa,kad nopirku, katru sezonu groziju, bet atskiriibu nemaniju :D
Man ir no erti.lv pasūtīts matracis, bija ellīgi dārgs, pirms gada nopirkām par 270 eur. Miljons atsperes viņam, vienā pusē kokoss, otrā vēl sazin kas tur. Pff. Domāju, ka es ieberzos. :D
Pēc 2 ned., no manas mammas aizņēmāmies visparastāko jysk porolona virsmatraci un atpakaļ neesam atdevuši.
Esmu dzirdējusi labas atsauksmes par Dormeo, tieši par virsmatračiem.
Mums ir Dormeo virsmatracis- sākumā baigais kaifs bija gulēt, ar vīru saucām savu gultu par mākonīti. Tagad kādi 2 mēneši paguļot uz tā virsmatrača vairs nav tāda kaifa. Ar vīru pasmējāmies, ka vai nu mēs pieradām vai arī viņš vairs nepilda savas funkcijas:D Bet visdrīzāk pirmais!!!!
Man ir arī tas kokosa matracis, kam viena puse ir paredzēta ziemā, bet otra vasarā.
Ir super ērti.
Bet izvēloties skaties vai tev patīk gulēt uz cietākiem vai mīkstākiem.