Šodien vīrs bija izcepis steiku un klāt sautētas sēnes, papriku, mājās gatavotus frī kartupeļus un bearnaise mērcīti, kam vēl klāt glāze pašdarīta alus un tad šķita, ka tas veikala ketčups tur nu galīgi neder un nepiestāv. Nelecu augšā no galda un neskrēju taisīt, bet ir doma, ka varbūt vajadzētu sākt taisīt ketčupu pašai :-) Varbūt kādai ir pārbaudītas receptes? ;-)
Es neesmu nekāda dižā konservētāja, zaptes nevāru, bet pērku, jo vienmēr šķiet, ka mēs nevarētu tik daudz izēst, lai būtu jēga vārīt. No otras puses, var tak izvārīt bišķi :-P Varu arī godīgi teikt, ka kopš vāru buljonus un jaucu garšvielu maisījumus pati, nevis paļaujos uz Santa Maria brīnumiem un gatavām marinādēm, zupu un mērču maisiņiem, kā arī buljona kubiņiem, to var diezgan pamatīgi sagaršot gala rezultātā un tas noteikti ir tā vērts. Turklāt lielākoties arī ļoti vienkārši un aizņem maz laika.
Vienīgās lietas, kas man šķiet pirktas tiešām ir labākas, ir sinepes.