Līdz šim regulāri apmeklēju intensīvo solāriju, bet man ir apnicis - nedēļa un iedegums jau pazūd.
Vai jūs varat ieteikt centrā kādu parasto solārīju, kur vairāk jāpastaigā, toties iedegums paliek? :)
Nezinu,kā patiesībā ir , bet vai tad tas nav atkarīgs no tava organisma - cik ilgs būs tavs iedegums? =/
Ar draudzeni agrāk kopā gājām uz solāriju - man iedegums noturējās pāris nedēļas, viņai - pāris mēnešus. Nekādus krēmus nelietojām.. :-|
Nu, un ,protams, ir draudzene, kura var iet kaut katru dienu - nav un nebūs iedegums. Balta kā līķis cauru gadu.
Es nesen biju uz vienu semināru, kur kāda padārga kopjošas kosmētika zīmola pārstavis teica, ka solārija abonementiem vajadzētu dot līdzi atlaižu kuponus uz apbedīšanas birojiem. Dikti melnais humors, bet man iegriezās atmiņā :)
Mākslīgais iedegums ilgi nesaglabāsies. Varbūt ir jēga papildus lietot kādu pašiedeguma losjonu (mājas apstākļos, nevis solārijā). Jaunas paaudzes līdzekļi veido dabiska izskata iedegumu, nevis oranžu leopardu, kā tas bija vēl pirms gadiem 3-4.
vai nav vienalga, vai meitene meklee solaaariju? Jeezinj, Ieva, tu neatbildi par vinju :-P Kas ir ar shito zaagjeesjanu, kaa jau latvieteem pienaakas :D
Es vispār neieteiktu solāriju.
Nu tur vēzis un tā.
No s**t, Sherlock!
Vispār pēdējie pētījumi liecina, ka gaļa arī izraisa vēzi! Ko tagad? Pāriesim uz veģitārismu visi? A tur taču ĢMO! Un vispār, tas gaiss arī pēdējā laikā ir piesārņots. Šausmas, laikam jau nav ko dzīvot vispār.
ur kāda padārga kopjošas kosmētika zīmola pārstavis teica, ka solārija abonementiem vajadzētu dot līdzi atlaižu kuponus uz apbedīšanas birojiem. Dikti melnais humors, bet man iegriezās atmiņā
Testerīšus arī izdalīja un piekodināja, ka tikai viņu kosmētika glābs visu pasauli? Galvenais jau, ka padārga, tad jau vispār vienīgā kosmētika uz pasaules, kuru vajadzētu lietot.
Jā, ja atteiksies no gaļas, var davūt dažādas veselības problēmas, ja to pietiekoši labi neaizvieto. Diez vai neapmeklējot solāriju var iedzīvoties veselības problēmās. Ja baigi gribas pasildīties, es esmu lasījusi, ka reizi mēnesī var aiziet. Bet, lai uzturētu iedegumu ir jāiet biežāk, un tur jau stipri pieaug risks.
Tām, kuras regulāri apmeklē solārijus nav nekas pretim, ka āda baigi noveco un sāk izskatīties pēc sažuvuša gurķa? Laikam jau, ka pašas to nepamana.. :D
Manuprāt vajadzētu jau beigties tai solāriju ērai, kā nekā ir pietiekami daudz pētījumu, statistika latvijā par melanomas un bazālo šūnu karcinomas esamību un saistību ar UV stariem.
Bet nu jā.. 'skaistums' jau prasa upurus.
Protams ka teikt ka solārījs izraisa vēzi utt. nav jēga, jo ja jau cilvēks uz to iet tad gan jau ka zina arī. Tomēr domājot par cilvēku, vai tad tomēr labāk nebūtu drusku mazāk apmeklēt solārīju? Cik es saprotu tas tiek apmeklēts reizi nedēļā, jo tas ir tas cik ilgi iedegums turās (atvainojos ja kļūdos).
Kopumā tiešām labāk kaut kādus tonējošos krēmus meklēt un varbūt vienkārši paciesties uz ziemu drusku vairāk un nebūt tik brūnai kā gribētos.
Nez varbūt ir arī speciāli krēmi priekš solārīja lai vairāk aizsargātu, bet tajā pašā laikā dod iedegumu?