Labvakar.
Iepazinos ar puisi. No pirmās tikšanās abi sapratām kā starp mums ir kaut kas īpašs.. mēs varējām sēdēt stundām ilgi un vienkārši skatīties viens uz otru. Likās ,ka uz pasaules esam tikai mēs divi, tik laimīgi.. tā laikam bija mīlestība no pirmā skatiena (l) .
Viņš bija gatavs pēc darba,pēc nakts maiņas braukt pie manis tikai lai mani redzētu,jo bija ļoti sailgojies. viņš dāvināja man ziedus,dārgas dāvanas, komplimentus,savu maigumu,mīlestību un ļoti rūpējās par mani. es atceros ,kā spīdēja viņa acis skatoties uz mani,kā pukstēja viņa sirds ,kad viņš teica ,ka mīl mani.
pēc kāda laika viss aizgāja greizi.. mēs sākām bieži strīdēties,jo vienkārši viens otru nesapratām (abiem grūts raksturs) .. mums nebija seksa,jo viņam nekad tas nav bijis un viņš ļoti uztraucās..
man apnika visi mūsu strīdi un es dēļ tā ka nebija seksa domāju par sevi visu to sliktāko... es no viņa aizgāju (par ko ļoti nožēloju tagad) . tad es domāju ka vairāk neko nejuutu un ka starp mums var buut tikai draudzība. pēc mēneša es atgriezos pie viņa,un kopš tā laika es nevaru viņu atlaist. saprotu ka mīlu..saprotu ,ka viņš ir un būs mans pirmais un pēdējais ..
mūsu strīdi turpinājās .. kopā esam vairāk par gadu. pēdējā laikā viņš palika ļoti auksts pret mani.. vairāk nav to komplimentu,pārsteigumu,dāvanu,maiguma..satiekamies reizi nedēļā...
es pajautāju viņam,kas ir noticis un viņš atbildēja ,ka vairāk nav to jūtu.. ka viņš nesaprot ko jūt pret mani,laikam tikai ir pieradis.. mēs vairāk neesam kopā,bet viņš vienalga man raksta,saka,ka ir sailgojies..ka viņam ir slikti bez manis..
(teica,ka grib ar mani dzīvot kopā,ka pēc jaunā gada pirks mums dzīvokli...teica ka mīl...es jutu,ka mīl..) bet tagad uzveas taa,itkaa mees esam sveši .. :-/
kaa lai viņu atgriež atpakaļ