sharlita Tev tā kā man, ka reizēm gribās vienkārši braukt līdzi kompānijas pēc, paskatīties ko pirks, nopirkt un miers. Man arī nepatiktu ja tā sarunāts, bet beigās aizbrauc viens, bet nu kas darīts tas darīts, to nu vairs atpakaļ neatgriezīsi.
Es drīzāk būtu darījusi tā ka pateiktu ka "Eu bet es tak gribēju līdzi braukt un mēs tak sarunājām!?" Un tad nu teiktu viņam tā kā viss, tagad viņam mani kur brīvdienās jaizved :D Manējais tad pasmietos un aizvestu arī :D
Kašķi celt ganneredzu jēgu jo varbūt draugam piemirsās, vai nebija kārtīgi sarunāts, vai tik pat labi vīriešiem gadās tā ka aizbrauc piedraugiem un tad pie viena ieraudzīja to ko vajadzēja un nopirka.
Nav ko apvainoties par sīkumiem, vienkārši jātrod labums tajā tad :D
Es ja būtu tavā vietā tad ar stūlbu smaidu aizietu pie viņa un pateiktu "Tev mani brīvdienās jāved uz teātri/kino/ko citu", tad kad prasīs kāpēc, tad arī paskaidro ka tu juties aizvainota ka tevi vakar nepaķēra līdzi, tad nu izdomāji kā to atlīdzināt :D
Ja puisis nebūs ļoti sapūties, tad tam vajadzētu nostrādāt . . galvenais ka nevajag uzreiz gaidīt arī pozitīvu atsauksmi, ļauj viņam mirklīti apstrādāt tevis teikto.
Vienkārši pasaki, paskaidro un aizej vannā pasēdi :D