Jūs ietekmē pilnmēness? (t) trešo dienu reāli neesmu gulējusi. Guļu, blenžu griestos. Kašķīgums arī uznāk, nez vai pa taisno no pilnmēness, vai no miega trūkuma. :D
Tik dīvaini īstenībā tas viss. Kojās dzīvojot bija menesserdziga meitene, tik biedējošas lietas darīja.
skudrulacis Ai viņa vakar baigi ja nemaldos Vatsona diskusijā muļķi laida, gribēja kašķēties un pēc tam sāka celt augšā tēmas parēdienu gatavošanu pat no 2012 gada :D Tas tā bija speciāli domāts lai tik pakaitinātu un nomāktu vatsona izveidoto ēdiena tēmu :D
Līdz šim domāju, ka mani neietekmē nekāds mēness, bet šorīt sāku saprast, ka mana miegainā koma, no kuras visu nedēļu visu dienu garumā nevaru tikt vaļā, ir pilnmēness vaina :D
Ietekmē, šonakt ļoti slikti gulēju un sapņoju dīvaiņu sapņus, agri arī pamodos. Palieku tāda jūtīga un reizēm kašķīga, protams, visvairāk cieš draugs, tāpēc dažreiz sauc mani par mēness meiteni :-D
Man tā liekas, ka jūs visas esat tikai sadomājušās, ka Lunis pie vainas. :-D Tur jau vajag veikt rūpīgus novērojumus, vislabāk, ja novērojamais nezin, kāda kad ir fāze.
Mani pilnmēness neietekmē, vismaz cik es zinu. Var jau būt, ka ir kas tāds ko neesmu pamanījusi. Guļu es dažreiz slikti un jūtos arī bez pilnmēness, tā kā visā novelt vainu uz to ar nevar. Vienīgais kas mani kaitina ir tas, ka pa nakti man tas zaraza spīd tieši logā. :-D
Laikam man ar! :-D tikai šoreiz pamanīju kopsaupēju, ka uz pilnmēnesi gandrīz vispār neguļu.. Bet enerģija ir un nekas slikti arī nē, tikai pašai pārsteigums, ka ar 4 gulētām stundām var vēl 20 novilkt. :-D