Ziemassvētku apdāvināšanās akcija.

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Ziemassvētku slepenā apdāvināšana! (l)

Man ir nepieciešamas vismaz 6 meitenes jebkurā vecumā slepenajai dāvanu apdāvināšanas spēlei. Nosacījums: Tev ir jāiegādājas dāvaniņa vismaz 10 eur vērtībā vai vairāk un jānosūta to kādai slepenai "māsai". Pretī Tu saņemsi maksimums (atkarībā no tavu draugu aktivitātes) 36 šādas dāvaniņas.
Ja esi ieinteresēta, lūdzu, dod ziņu un es aizsūtīšu visu nepieciešamo informāciju! Šis nav kārtējais spams, vienkārši interesanta spēle, kuras rezultāts ir iepriecināt kādu citu meiteni, sievieti jebkurā pilsētā Latvijā. Ļoti populāra ārzemēs. Gribu arī pati pirmo reizi izmēģināt. :)

Kam ir interese, padodiet man ziņu, tālākos noteikumus atsūtīšu :)
Man no sākuma nebija saprašana kā tas var būt reāli, bet kad iedziļinājos, sapratu.
24.11.2015 09:41 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Savu adresi nebūtu sūtījusi, bet prātā nodomāju - cik jauka doma!

+++

Es vispār naivā bez gala :D
24.11.2015 12:33 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Šis jau visur izziņots. Šī apkrāpšanas shēma ceļo pa fb jau 2 gadus. Beidzot ir arī izziņots pa portāliem tas viss..

Jā, diemžēl izziņoja un tev nesanāks šo lietu turpināt :D
24.11.2015 12:35 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Beidzot ir arī izziņots pa portāliem tas viss..

Nē, nu brīnišķīgi un cēli, protams, ka tu to izdarīji. Bet varēji jau tad vienkārši iekopēt tekstu un tad apakšā uzrakstīt, ka tā ir krāpšanas shēma, nevis taisīt savu socioloģisko eksperimentu. :D
24.11.2015 12:38 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nekādu soc. eksperimentu viņa netaisīja, bet gribēja turpināt krāpnieku darbiņu, tikai beigās izrādījās, ka cosmo meitenes zina par šo krāpniecību :D
Neticu, ka viņa tiešām kko eksperimentēt gribēja :D Žēl, ka neviena tā arī neuzrakstīja vēstuli, būtu interesanti zināt cik tad autore godīga ir/bija.
24.11.2015 12:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits