meitenes es esmu nonākusi sākumpunktā, var pat teikt dzimšanas punktā. man nav ne mazākās jausmas, ko es vēlos savā dzīvē! Es gribu pēc kaut kā tiekties, kaut ko sasniegt, bet nezinu ko?! Galvā pilnīgs tukšums. Un nē tas nav mirkļa vājums ( ak, kā gribētos) tas jau ir kādu laiciņu. Nav tā, ka es neko negribu, es labprāt gribētu savu kempingu, vai mazu viesnīciņu, vai viesu namiņu. Ko es varētu iekārtot pa savam, attīstīt utt. Bet lai līdz tam tiktu vajadzīgi diezgan līdzekļi. Visu laiku esmu strādājusi, esmu arī gājusi mācīties, bet sapratusi, ka tas nav man! Mani nesaista nekas no tā visa. Visu mūžu esmu strādājusi apkalpojošajā sfērā un sapratusi, ka man tas nepatīk. Es negribu visu laiku smaidīt, ja man nenāk smaids. Īsāk sakot pēc pāris gadu norukāšanas tu saproti, ka tev tas nepatīk, tu aizej. Tu izdomā, kas tev varētu patikt un ej mācīties. Prakses laikā tu jau saproti, ka tomēr tas tev nepatīk. Izmācies, lai būtu vismaz diploms, bet strādāt to nestrādā. Un atkal esi sākuma punktā, bet gadi iet uz priekšu. Sākās izmisums, jo visi kāpj, pa karjeras kāpnēm, bet tu nezini neko ko vēlis, pēc kā sniegties?! Lapiņas ar patīk/nepatīk, padodās/nepadodās nav līdzējušas. Draudzene saka, ej mēģini vnk kko, iesaisties. bet kur iet, ja nekas īsti nesaista? Man ir bail, izniekot vēl kādus pāris gadus mācoties to, kas beigās nepatiks. Vai kāds psihoterapeits varētu sakārtot manas domas? Savādāk man jau ir apriebies.