Mums no sāku bija doma par 2. dienu kāzām, bet tad mums bija tas gods pabūt dažu draugu kāzās un sapratām, ka divdienieks nav priekš mums. Es vispār esmu pret visādām tradicionālajām izdarībām, tāpēc sajūsmu neraisa arī visas pirmās dienas staigāšana turpu-šurpu izpildot uzdevumus, atrakcijas u.t.t. Protams, es saprotu, ka tas lielākoties tiek darīts, lai nebūtu uzreiz sēdēšana pie galda, lai būtu kkas interesants, lai jaunajai sievai un vīram ir atmiņā paliekoša diena u.t.t., bet tas nav mūsu gaumē. Otrā diena vispār ir tāda nesaprotamā diena, ja nav kkas izdomāts un pārdomāts.. visi pieceļas pāēd un tusē katrs savā stūrī.
Nu lūk, pastaigājot pa draugu kāzām, pavērojot to visu, nonācām pie secinājuma, ka gribam vienas dienas kāzas - ceremonija, šampanietis, fotogrāfēšanās, restorāns, dejas un ap rītu visi mājās :) cerams, ka viss sanāks kā plānots :)
Tev iesaku - runāt, runāt, runāt. Tu izstāsti kā tu gribētu un ļauj viņam izteikt savas vēlmes. Padomājiet ko darīsiet un kā izklaidēsiet viesus 2. dienas. Sāciet skaitīt finanses. Rēķiniet un domājiet abus variantus un beigās gan jau nonāksiet pie kāda risinājuma.