atkal par sievietēm

Reitings 5
Reģ: 22.11.2015
Čau!
Tikko šeit piereģistrējos, jo vēlējos lūgt jūsu ieteikumus/palīdzību vecajā un izsmeltajā mīlestības tēmā.
Protams, arī šajā tēmā galvenā ir meitene, kura man ļoti simpatizē. Es zinu, ka arī es viņai ļoti patīku, tikai viņai ir problēmas... problēmas ar tēvu, kas, manuprāt, ir sabojājušas visu viņas uztveri. viņa vienmēr ir tik stipra un nekad neko neizrāda, tomēr jūtu, ka iekšēji viņa sabrūk. kad mēģinu viņai tuvoties, jautāt, viņa pilnībā uzceļ mūri un neko neizrāda. viņa ir ļoti brīvdomīga, turklāt ir no tām, kuras nevēlas ģimeni, bet gan karjeru, un tieši tas man viņā patīk vēl vairāk, lai gan pats gribu gan ģimeni, gan bērnus, un zinu, ka arī viņa būtu lieliska māte. es nezinu, kā lai viņas mūri sagrauj, nezinu, kā lai panāku to, ka viņa var izrādīt savus vājumus man kā vīrietim, un es viņu sargāšu. kā lai es to izdaru? Meitenes, jūs esat mana pēdējā cerība šajā jautājumā!
22.11.2015 10:59 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tā ir viena no lielākajām dīvainībām cilvēka ētiskās pasaules skatījumā, ka sievietes tiecas pēc vīriešiem, kuri viņu nemīl, bet izturas ar paviršu attieksmi pret tiem, kuri viņu mīl. Dzīvnieciskie instinkti joprojām ņem virsroku.
22.11.2015 13:38 |

Reitings 5
skudrulacis - tur jau tā lieta, ka viņa neskrien pakaļ nevienam, bet tajā pašā laikā negaida,ka viņai kaut ko pienesīs. un cik zinu, tad viņa vienmēr ir bijusi vēsa, tāpēc arī puišiem pirms tam nekas nav izdevies. jo vairāk domāju par viņu jo vairāk saprotu, ka viņa ir īstā.
22.11.2015 16:30 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Tava draudzene ir laikam mazliet līdzīga man! :D
22.11.2015 16:40 |

Reitings 45
Reģ: 17.05.2015
Es arī raksturā esmu ļoti līdzīga. Ir nācies sava rakstura dēļ pakāst diezgan daudzsološas attiecības.

Ieteikums autoram: vienmēr atceries, ka tie, kas no ārpuses izskatās neievainojami un stipri, bieži vien iekšēji ir pilnīgs pretstats. Es ieteiktu tev tuvoties viņai lēnām. Kļūsti par viņas draugu. Tev ir jātiek iekšā viņas komforta zonā, kur viņa jūtas droši un sevi vairs nesargā. Es tev ieteiktu būt uzstājīgākam (ja tev tiešām no sirds ir labi nolūki), lai izdotos pavadīt vairāk laika kopā. Aizmirsti par pāru būšanu, no sākuma esi vienkārši uzticams cilvēks, kas ir viņas draugu lokā. Pēc tam varēsi domāt tālāk.
22.11.2015 16:52 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
"Viņa negrib ģimeni, bet es gribu ģimeni un bērnus ar viņu" - turies tālāk no tās meitenes, ja neesi spējīgs cienīt otra cilvēka izvēles. Tu nevari otru pārliecināt ar loģiskiem argumentiem vai to, ka tev šķiet, ka esat viens otram piemēroti. Tas viss ir bullshit. Ja tu gribi ģimeni, meklē meiteni, kas arī to vēlas, nevis tērē laiku un nervus rejot pie nepareizā koka. Egles joprojām neražo ābolus un nekāda pierunāšana tur nelīdzēs.
22.11.2015 17:03 |

Reitings 45
Reģ: 17.05.2015
Man atkal šķiet, ka viņa ir pārāk sāpināta (vīlusies? padevusies šajā jomā?..), tādēļ pati sev melo, ka negrib ģimeni un bērnus.
Vīrietis blakus jau uzreiz nenozīmē trīsstāvu māju, kas jāberž no rīta līdz vakaram un bērnu pulciņu. Normāls cilvēks, kas ir blakus, taču sapratīs un kopējos mērķus pieskaņos. Visu var apvienot. Nav ja tā, ka dzīvē ir jāizvēlas vai nu karjera, vai ģimene. Un vispār - pa dienu jau var skandināt apkārt, ka ir karjeriste - taču mājās atnākot noteikti gribās kādu cilvēku blakus. just saying..
Bet tas, ka - autors dabuj viņu sev un pēc trim mēnešiem sākt pārmest, ka sieviete nav pārdomājusi par bērniem, tas gan, protams, nav tas par ko es runāju.
22.11.2015 17:13 |

Reitings 5
atzīšos, mazliet parunāju ar cilvēkiem, kuriem viņa uzticas un pazīst ilgāk... cik viņi noprot, tad ģimeni viņa nevēlas, jo negrib, lai bērniem mamma būtu karjeriste, bet man vairāk šķiet, ka viņa nevēlas ģimeni tādēļ, ka viņai tās problēmas ar tēvu. viņa ir tik sarežģīta, ka es nezinu, no kuras puses viņai tuvoties...
22.11.2015 17:40 |

Reitings 35
Reģ: 19.09.2015
Ja tu esi gatavs strebt to, kas darās viņas galvā, visu cieņu tev, jo mūsdienās tas ir retums.
Cik viņai ir gadi?
22.11.2015 18:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ģimeni viņa nevēlas, jo negrib, lai bērniem mamma būtu karjeriste, bet man vairāk šķiet, ka....

Psiholoģijas maģistra grādu uzrādīt vari? Ja nevari, tad beidz iedomāties, ka zini, ko meitene grib, labāk, nekā meitene pati to zin.

Ļoti liela varbūtība, ka viņa nav tāda, kādu tu viņu esi sadomājies esam.
22.11.2015 18:15 |

Reitings 78
Reģ: 03.10.2011
Tava meitene izklausās mats matā pēc manis! :D

Ko varu teikt kā cilvēks, kuram ir MEGAgrūti kādam atvērties: svarīgākais ir tas, lai meitene jūt, ka var tev uzticēties. Tiklīdz tu kaut ar mazāko mājienu liksi viņai nojaust, ka neesi īpaši uzticams, viņa uzreiz vēl vairāk ierausies sevī. Liec viņai sajust, ka vēlies būt ar viņu kopā, ka viņa ir "exclusive" un pēc tikšanās ar viņu tevi negaida vēl piecas citas. Izlikšanās, ka esi meiteņu vidū pieprasīts un mūžam aizņemts ar citām lietām, nepalīdzēs. Meitene tikai vēl vairāk attālināsies no sevis un cels jaunus mūrus attiecībās starp jums. Neizdari uz viņu spiedienu - tam būs pilnīgi pretējs efekts. Cilvēkiem ar mūriem apkārt bieži vien ir pat ļoti, ļoti emocionāla iekšējā pasaule un viņi bieži vien situācijas uztver daudz emocionālāk nekā tie, kas emocijas pauž uz āru. Viņi tikai to neizrāda. Šādiem cilvēkiem jūtas izrādīt vai izteikt vārdos ir ļoti grūti un pretī ir vajadzīgs cilvēks, kuram pilnībā uzticas.

Pacietība. Tas laikam būtu precīzākais ieteikums šādās attiecībās. Diemžēl vīrietis bieži vien šo emocionālo nepieejamību pārprot - nodomā, ka sievietei viņš vienkārši (vairs) nepatīk, un padodas.

Tie gan ir tikai ieteikumi no manas pieredzes. Varbūt neder visiem. Lai tev izdodas! :)
23.11.2015 20:39 |

Reitings 78
Reģ: 03.10.2011
* attālināsies no Tevis
23.11.2015 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits