Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

uretrīts

Reitings 2
Reģ: 21.11.2015
Jau vairāk kā gadu mokos ar vieglu uretrītu, bet pēdējā laika tas palicis izteiktāks. Ir arī maksts mikrofloras izmaiņas, bet nav ne jausmas vai tas ir saistīts. Esmu bijusi pie vairākiem ginekologiem un urologiem. Pirmie sūta pie otrajiem, otrie sūta pie pirmajiem. Esmu nodevusi urīna analīzes uz uzsējumu, bet tur it kā viss ideāli-nav ne ureaplazma, ne mikoplazma, un arī teksts, ka mikroflora neaug. Vai kāda ir saskārusies ar līdzīgu problēmu, jo vairs nezinu, ko darīt. Vienīgais, kas palīdz ir Furamag, ko lietoju tikai pie stiprākiem paasinājumiem. :-/
21.11.2015 17:49 |

10 gadi
Reitings 1108
Reģ: 20.05.2013
nu cik var noprast tas jau ir hroniski. Gluzhi kaa man. Es profilaksei dzeru miltenaaju teejas, edu dzervenes svaigaa veidaa, gan kapsulas. Urosept tabletes dabiigas, tas var padzert. Vienmer siltas zekjes kajaas un censhos gerbties attiecigi laikapstaakliem, lai ir silti.Man ar zaalju skapiiti staav Furamag, ja uznak tie saasinajumi. Tas vienigais izglaabj. Principa man jau ar gadiem ir shi problema, ja ir stipri saasinajumu tad ginekologs izraksta antibiotiku kursu un tad kadu laiku ir miers. Man jau skiet, ka no shis kaites 100% tikt valjaa nevar.(t)
21.11.2015 18:22 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Ja gāji tikai pie valsts speciālistiem, varbūt paņem visus iepriekšējos rezultātus un doties pie kādas sertificētas privātārstes-ginekoloģes!
Pameklē internetā, kurš ārsts pēc tavām domām der labāk! (Protams, ja esi rīdziniece vai vismaz tuvu Rīgai dzīvojoša, problēma vienkāršāka.)
21.11.2015 19:02 |

Reitings 2
Reģ: 21.11.2015
Paldies par padomiem! Biju arī pie izslavētās Dr.Pilsētnieces, kura mani "pasūtīja" 5 mājas tālāk un teica, ka man nav uroloģiskas problēmas. Vai došanās pie kāda dārgāka ginekologa ko atrisinās vai būs tikai naudas izmešana? Kā lai zin, ka neuzraujos uz sliktu dr. Esmu rīdziniece.
21.11.2015 19:13 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Īstenībā zinu daudzas meitenes, kas ar šo kaiti sadzīvo ļoti ilgstoši. Lieto uzliesmojumu laikā furamag un tā ari mēģina sadzīvot. Nu ja urīna uzsējums ir veikts pēc AB lietošanas, tad nav brīnums, ka nekas neaug. Un kā ar ginekoloģiskajām analīzēm vai tur kas uzrādās?
22.11.2015 00:26 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Nevarētu būt nervi? Man ik pa laikam ir jūtīgs urīnpūslis, bieži vajag uz wc un dažreiz uznāk posmi, ka šķiet, neesi visu atstājusi podā. ;D Šitā vienreiz likās, ka ir atkal klāt cistīts, dzēru furamag, antibiotikas un rowatinex vai kā viņu tur pret spazmām, bet nekas nelīdzēja un pēc laika pats pārgāja. Bet nu laikam arī citas kaites ir bijušas man uz nervu pamata - 2x slimnīcā dēļ vēdersāpēm, bet neko neatrod un pasaka, ka funkcionāli traucējumi. Bet jāatzīst esmu arī nervozs cilvēks.
22.11.2015 00:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits