Meitenes, lūdzu jūsu padomus.://

Reitings 82
Reģ: 21.11.2015
Sveikas!
Esmu nokļuvusi diezgan sarežģītā situācijā, pati nezinu kā tikt galā, tādēļ meitenes, lūdzu palīdziet man tikt ar šo problēmu galā.:'-(:'-(:'-(
Tātad, lieta tāda, ka jau labu laiku satiekos ar vīrieti, kurš var teikt, ka ir mana pirmā mīlestība. Man ir 17 bet viņam 25. Tā, kā dzīvojam diezgan tālu viens no otra tiekamies reti. Laiku pavadam labi, viss ir super. Problēma ir tāda, ka viņš vēlās, lai mums būtu "brīvas attiecības" kas man nav pieņemamas. Es vēlos, lai mums būtu vai nopietnas attiecības vai arī nebūtu pavisam, bet tur sākās tā lielākā problēma, es nevēlos pārtraukt satikties ar viņu.
Lai cik stulbi tas neizklausītos es esmu kā apmāta ar viņu....
Meitenes, es tiešām nezinu ko man darīt...:-(:-(:'-(
Ceru uz jūsu padomiem! Paldies!
21.11.2015 04:00 |

Reitings 82
Sniegpulksteniite
Varbūt labāk satikties ar viņu un pateikt to visu, nekā uzrakstīt sms?
21.11.2015 20:52 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja Tu ar viņu satikties, paskatīsies viņa mīļajās babnika actiņās-tad tu to ,it kā pateiksi,bet izdomās saldu tekstu,kas izkausēs Tavu maigo sirdi un atkal iekritīsi viņa zirnekļu tīklos.
Vnk uzraksti manis minēto tekstu un vairs neatbildi ne uz sms, ne uz zvaniem...,jo ja sāksi atbildēt uz turpmākajiem sms, zvaniem,tad atmaigsi , viņš Tev smadzenes sapūderēs un .....Tu sāksi spēlēt pēc viņa noteikumiem.
Tev viņš ļoti patīk,bet Tev vienmēr jāatceras,ka ja mēs dodam iespējas neīstajiem vīriešiem,kuri mūs nenovērtē, tad neievērojam tos ,kuri varbūt atrodas soļa attālumā un kuriem mēs patiešām patīkam,kuri izturēsies labi un kuriem mēs būsim vienīgās(vismaz uz to laika posmu ,kamēr mēs viņiem interesēsim,kamēr būsim kopā ar viņiem).
21.11.2015 21:04 |

Reitings 58
Reģ: 06.03.2013
Nu grūti teikt, manuprāt, ja tu tiešām domā, ka esi iemīlējusies, tad diemžēl pāri tam vel gadus netiksi, būs jāsamierinās. Bet runājot par tām "brīvajām attiecībām"- tikai lūdzu neuzstādi sev ultimātu,ka tas ir jādara,jo citādāk nevar. Nē. Ja būs īstais, tad būs. Šitais vel nav īsts vecis
21.11.2015 21:08 |

Reitings 82
sniegpulksteniite
Ehh.. Vnk vēlos saprast un uzklausīt viņa domas- kāpēc viņš tā izturās pret mani...
Lkm gribu redzēt kā krīt viņa pašvērtējums:-D:-(
Tad tu uzskati, ka vajag vnk uzrakstīt sms?
21.11.2015 21:19 |

Reitings 82
Faegera
Bļāviens, tik ļoti žēl, ka samīlējos tādā vīrietī...:'-((e)
Kā tikt tam pāri.??:'-(
21.11.2015 21:22 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
var jau arī vnk nelikties ne zinis,vai arī uzlikt konkrētu punktu.
padomā pati-ja tu tā kādam pasaki,tad tev tas cilvēks nav svarīgs un nav bail viņu pazaudēt.
viņš uzreiz visu pasaka kā domā , kā būs,lai tu nesaceries,lai nevarētu pārmest,ja viņam iznāk kāds romāns ar citu.
21.11.2015 21:24 |

Reitings 82
sniegpulksteniit
Paldies, tu man atvēri acis uz notiekošo.
21.11.2015 21:29 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Nevajag Tev tādu, cieni sevi!
Man brīvās attiecības ir saprotamas gadījumā, ja divi pieauguši, saprātīgi cilvēki paši izlemj tām par labu, taču ne tad, ja pieaudzis vīrietis tādā veidā cenšas izmantot jaunu meiteni, zinot, ka viņa iemīlējusies līdz ausīm. Tici man, Tev vēl viss priekšā. Gan labas, skaistas attiecības, gan kārtīgs vīrietis, kuram būsi īstā un vienīgā. Tev nevajag tādu, kuram bez Tevis ir vēl neskaitāmas gultas biedrenes. Tās nav jūtas, bet prasta Tevis izmantošana. Cieni sevi un neļauj tādam tipam sabojāt Tavus skaistākos jaunības gadus, jo, tici man, tas ir brīnišķīgs laiks, kad ļauties taureņiem vēderā un dzīves iepazīšanai, baudīšanai, ne laiks, kad čakarēt savus nervus esot kopā ar vīrieti, kurš Tevi neciena. Izbaudi brīnišķīgo laiku, saldos 17 un triec ratā tādus veču, kuru dēļ sirds sāp. ;)
21.11.2015 22:29 |

10 gadi
Reitings 44010
Reģ: 11.02.2015
ja Tu ar viņu satikties, paskatīsies viņa mīļajās babnika actiņās-tad tu to ,it kā pateiksi,bet izdomās saldu tekstu,kas izkausēs Tavu maigo sirdi un atkal iekritīsi viņa zirnekļu tīklos.
Vnk uzraksti manis minēto tekstu un vairs neatbildi ne uz sms, ne uz zvaniem...,jo ja sāksi atbildēt uz turpmākajiem sms, zvaniem,tad atmaigsi , viņš Tev smadzenes sapūderēs un .....Tu sāksi spēlēt pēc viņa noteikumiem.

ahh, miljons +

Vnk vēlos saprast un uzklausīt viņa domas- kāpēc viņš tā izturās pret mani...

Nu nestāsti. Tu vienkārši ceri, ka tavs ultimāts mainīs viņa domas. Bet tev visos komentāros jau ir atbildēts - kāpēc viņš tā izturas pret tevi. Jo grib j*ties gan ar tevi, gan apkārt. A tu gribi romaņķiku. Nu nebūs, diemžēl :D
21.11.2015 22:55 |

Reitings 82
reina
Diemžēl, tev ir taisnība....:-(
22.11.2015 01:10 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Jēziņ, nu pieņem viņa brīvās attiecības.
Tiecies pati ar citiem.
Tas taču ir ieguvums - sekss ar puisi, kurš patīk un vēl brīvi vari tikties ar citiem.

Es to puisi pilnībā saprotu! :D
22.11.2015 08:50 |

Reitings 82
Nu bļāviens, ko tad lai daru????:-D:-D:'-(
22.11.2015 14:45 |

Reitings 254
Reģ: 20.11.2015
ej skolā un mācies, klausi māti un tēvu..
22.11.2015 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits