Sveikas! Man vajadzīga jūsu palīdzība.. ir doma dāvināt uz svētkiem dāvanu komplektu no 'Lieliska dāvana' . Gribētu uzzināt jūsu pieredzi, jebkādu, kas saistīta ar šo kompāniju... protams, vēl padomā ir 'dāvanu servisa' pakalpojumi, tāpēc ļoooti noderīgi būtu zināt jūsu atsauksmes
esmu gan saņēmusi, gan dāvinājusi abu minēto firmu piedāvājumus. viss, ko esmu izmantojusi vienmēr bijis forši
vienīgi der skatīties pasākuma notikšanas vietu - man ir bijis,ka visai Rīgai cauri kratīties īsti negribās vai īsti neder ar manu darbalaiku - nevar paspēt brīvajā laikā, sanāk kavēt darbu.
Dāvanu servisā varējām apmainīt dāvanu uz citu, jo nevarējām izmantot to dāvināto pakalpojumu.
Lieliska dāvana mums ir dāvanu karte uz akvaparku Lietuvā, kuru nevaram apmainīt pret kaut ko citu, tā ka jābrauc vien būs.
behappy , man ir doma dāvināt to komplektu, kur no vairākiem var izvēlēties. Btw, kuros veikalos ir šie stendi, kur iegādāties ? Varētu minēt kādu konkrētu, jo ne visos ir, cik zinu...
Esmu gan saņēmusi, gan dāvinājusi Forši, ja nevar neko citu izdomāt, bet vispār man šķiet bezpersonīgi...
Un ieej viņu mājas lapā un paskaties, kāpēc skriet meklēt viņu stendu lielveikalā ?
Hmm. Varbūt gluži ne pa tēmu, bet nesen redzēju darba sludinājumu, ka šī Lieliskā dāvana meklē darbiniekus. No malas šķiet tīri ok būtu tur strādāt. Varbūt kāds var padalīties ar informāciju, kā tur ir iekšienē?
Monika Melle nu nezinu esmu pamanījusi, ka šis uzņēmums bieži meklē darbiniekus varbūt tas nav rādītājs, bet cik zinu viņi ir lietuviešu uzņēmums un diemžēl, cik man ir bijusi saskare, Lietuviešu uzņēmumi nav nekāda "medus maize". Bet tas ir tikai mans viedoklis, iespējams, ka tur nav tik traki