Labs psihoterapeits

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Sveikas!

Diemžēl neko sakarīgu neatradu vecajās tēmās, tāpēc aktuāls jautājums - vai kāda var ieteikt labu psihoterapeitu, ar ko izrunāties un savest kārtībā savu psihisko stāvokli? Negribās meklēt google, jo ir svarīgas patiesas atsauksmes - gan labas, gan ne tik labas, lai neuzrautos. Vēlams Rīgā vai vismaz netālu no Rīgas :-)
Novirzienu pat grūti pateikt - pēdējā laikā grūti dzīvot, un tagad nesenā šķiršanās šķiet ir vienkārši pēdējais piliens. Jau sen domāju apmeklēt profesionālu cilvēku, kas varētu palīdzēt sakārtot iekšējo pasauli. Es ļoti lūdzu, neiesakiet tikt galā pašai vai lasīt kādas grāmatas, tas viss ir darīts, un es jūtu, ka vajag tieši profesionālu cilvēku.
Būtu super ja varētu pateikt ārsta vārdu uzvārdu + kā tieši palīdzēja šis konkrētais psihoterapeits. Pats par sevi, var privātā vēstulē.

Paldies, lai visām forša diena!
19.11.2015 13:39 |

Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Kāda ir mēģinājusi kognitīvi-biheiviorālo terapiju?
19.11.2015 23:12 |

10 gadi
Reitings 85
Reģ: 23.03.2012
Esmu. Sociaalaas fobijas aarsteesanai.
19.11.2015 23:52 |

Reitings 329
LifeLines, un kādi rezultāti, ir manāmi uzlabojumi? Kā šī terapija izpaužas Latvijas praksē?
20.11.2015 00:01 |

10 gadi
Reitings 85
Es varbuut neesmu tas labaakais piemeers, jo manaa gadiijumaa svariigaaka bija nevis terapija kaa taada, bet labais kontakts ar psihoterapeiti. Jutos saprasta, uzklausiita un atbalstiita, un tas bija tiesi tas, ko man vajadzeeja (gaaju pie Lailas Kalninas). Lai terapiju realizeetu, ir jaaveic sociaali projekti, tie pasi, kas sagaadaa bailes. Tad var straadaat ar domaam, sajuutaam, analizeet, kas notika. Bet parasti tas notiek mazliet veelaak, kad ir izprasta esosaa situaacija. Saakumaa vairaak runaasanaas par pagaatni, beerniibu, jaapilda maajasdarbi, piem., jaauzskaita, cik reizes nedeelas laikaa bijusas panikas leekmes un kaadas tajaa briidii bija domas, jaaizvirza meerki, ko veelas sasniegt utt. Peec katras viziites jutos loti prieciiga, pozitiivi uzlaadeeta. Gaaju kopumaa triis meenesus reizi nedeelaa (tas bija sii gada pirmajaa pusee). Sobriid tiesaam juutu uzlabojumus, bet nedomaaju, ka tas ir vienas terapijas deel, jo intensiivi straadaaju ar sevi visu laiku. Bet domaaju, ka jebkuras psihoterapijas veiksmes pamataa ir darbs, ko cilveeks pats ir gatavs ieguldiit, terapeits var tikai paraadiit celu, atbalstiit, paliidzeet izprast.
20.11.2015 00:41 |

Reitings 329
LifeLines, ja nav noslēpums, cik viena sesija pie Tevis minētās psihoterapeites izmaksā?
Un man nav saprotams, kāpēc vienmēr visi meklē problēmu sakni bērnībā...
20.11.2015 01:00 |

10 gadi
Reitings 85
30 eiro (bet, cik nopratu, cenas runaajamas)
Beerniibaa meklee taapeec, ka 99% gadiijumu (ja ne visos 100%) probleema ir mekleejama tiesi tur - laikaa, kad veidojas cilveeka psihe (protams, te nav runas par akuutiem gadiijumiem, piem., kaada tuvinieka zaudeejums utt., bet arii tad reakcijas veids var buut saistiits ar veel dzilaakaam, senaakaam traumaam).
20.11.2015 01:09 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Ne tieši no personīgās pieredzes, bet no ļoti tuva ģimenes locekļa pieredzes varu ieteikt psihoterapeiti Volperti no mfd.
20.11.2015 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits