Esmu šokā par imigrāciju

Reitings 156
Reģ: 22.10.2015
Ja agrāk vēl aizstāvēju miermīlīgos imigrantus, tad, noskatoties šo video, mainīju savu viedokli.

https://www.facebook.com/andrej.nevazno.9/videos/1699313143620573/?pnref=story

Par dzimstību un imigrāciju, un to, ka Eiropas vairs nebūs. Proti, būs, bet ne eiropiešu, bet musulmaņu :( Sirs sāp par to :(
19.11.2015 08:25 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Apple_pie tu izliecies ? loģiski , ka tā jau būs negroīdā rase . Ja nesaproti , ka runa ir par to lielāko vairākumu , no kurienes nāk musulmaņi un par ko jūs visi tik šizoīdi baidaties , tad nav mana problēma .
Tieši video ir sajaukts viss vienā ķīselī , sakot , ka visi būs musulmaņi , nāks musulmaņi un kaut kāda populācija pa valstīm samazināsies . WTF , kāds relģijai sakars ar dzimstību ?! Kā dzims tā dzima un nebūt islams tagad ietekmēs to , cik dzims Itālijā vai Anglijā .
19.11.2015 12:37 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nē, neizliekos, bet bēgļi nāk un nāks arī no citām valstīm, kur nebūs eiropeīdā rase. Es ne no kā nebaidos, mani nekas nebaida, kamēr ir miers pasaulē, kā jau iepriekš viena lietotāja minēja. Bet šajā kontekstā es sapratu, ko tu domāji ar eiropeīdo rasi.
19.11.2015 12:39 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Ok ok, nelamājies:

Musulmaņi starpcitu arī pieder pie eiropeīdās rases

"Komunisti(ideoloģija), starpcitu, arī pieder pie eiropeīdās rases."

Skan loģiski? Ideoloģijas sekotāji nepievienas rases nepieder.

Apple_Pie:

Tu gribi teikt, ka musulmanis no Āfrikas piederēs pie eiropeīdās rases? Es īsti nesaprotu Tavu domu.

Viņas ideja ir pareiza, es vienkārši spēlējos ar vārdiem. Viņa mēģināja pateikt:

"Eiropeīdi starp citu arī var būt musulmaņi."
19.11.2015 12:40 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāda jēga uztraukties par to, ko nevar ne ietekmēt, ne mainīt? Kā būs, tā būs.
19.11.2015 12:54 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Piekrītu, īstenībā. Tas jau ir apstiprināts, ka viņi būs, kā būs viss pēc tam, tā tiešām arī būs. Es islāmu nejaucu kopā ar to pretīgo kropļu grupējumu, cerams, ka likvidēs viņus pēc iespējas efektīvāk! Neesmu par slepkavošanu, bet, ja viņi savu "mērķu" vārdā slepkavo visā pasaulē vairākus simtus tūkstošus cilvēku... eh, sirds nodreb vien.
19.11.2015 12:58 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
Reliģija ietekmē dzimstību, jo:
Ir atļauta daudzsievība --> daudz vairāk bērnu
Sievietes loma ir tikai mājās --> bērnu ražošana, nevis karjera, izaugsme
Precēties ir atļauts jau ar sievieti=bērnu, kolīdz sākas dzimumbriedums --> agrākā vecumā dzimst bērni, viņu piedzimst vairāk

Reāli, eiropiešiem tiešām nav izredžu, jo arī dzīves līmenis, izglītotība noteic to, cik dzimst bērnu. Tas jau sen skaidrs, ka attīstītās valstīs bērnu dzimst mazāk, kamēr mazāk attīstītās - vairāk. Un tad nu sitas kā pliki pa nātrēm, a te - redz, Eiropas līmenī sagribējuši dzīvot. Man tas nav pieņemams. Vienīgā cerība, ka abu pušu tradīcijas sajauksies, un tad tas process būs dabiskāks, nekā pret 8 musulmaņu bērniem maksimums - 2 eiropiešu.
19.11.2015 13:05 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Reina
Nu un? Ne jau visi musulmaņi ir teroristi. Tāpat kā ne jau visi kristieši ir slimi fanāti. Cilvēks ir un paliek cilvēks.
19.11.2015 14:04 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
daži te galīgi auzās iebrauca :D

par šo jautājumu šajā forumā esmu jau izteikusies ...

vienīgais ko es varu darīt , ir mācīt un skolot savu bērnu un būt diskreminējoša pret islama cilvēkiem, savā tuvumā ... neko diži vairāk jau es nevaru darīt pagaidām ....

bet , kas zin , gan jau pēc daudziem gadiem , mūsu melnie kuri tagad sit ar dūri pie krūts kliedzot , ka ir latvieši , būs pagātne , nāks dzeltenie un arī kliegs , ka ir latvieši - skumji, goda vārds skumji ....
19.11.2015 14:12 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Wee, noteikti! Cieni savu valsti pārkāpjot tās satversmi! ;-)

Mani vairāk satrauc nevis tas, ka "musulmaņi vairojas", bet gan idiotu vairošanās. Ideokrātijas pareģojumi diemžēl izskatās diezgan precīzi https://m.youtube.com/watch?v=icmRCixQrx8
19.11.2015 14:27 |

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015
Kaut kāds stulbums . Tādām sazvērestības un , problēmu radīšanu no nekā , teorijām var ticēt tikai tie , kuri nav izglītoti un vispār nesajēdz , kā veidojas tautas un populācija .

+++

Japiebilst, ka piemeram par UK runajot, musulmaniem visticamak nebus nekadas ietekmes, jo briti var atlauties Kembridzas un Oksfordas, kuras ir ne vien dargas un prasigas pasas par sevi, bet ari tendetas filtret privatskolu beidzejus. Rezultata briti ka vienmer sava valsti bus augstos/vadosos amatos, kamer imigranti - lielakoties zemakais slanis.

LV protams situacija bus citada, jo musu universitates nav ne dargas, ne selektivas, ne ari piemeram politika amats ir prasigs. katrs suns no ielas var absolvet RTU un klut par ministru. LV muslimiem ir realas izredzes diktet savus nosacijumus, jo LV valdiba ir impotenta, un ta neparstav ne liberalas, ne konservativas vertibas, bet ir vnk bezsaturiska. tapat ka sabiedriba.
19.11.2015 14:37 |

Reitings 11162
Wee, noteikti! Cieni savu valsti pārkāpjot tās satversmi!

ļaujot tiem šeit vairoties un sabraukt no malu malām .... drīzāk es atbilstoši satversmei cenšos ievērot šo

Latvijas tauta aizsargā savu suverenitāti, Latvijas valsts neatkarību, teritoriju, tās vienotību un demokrātisko valsts iekārtu.
19.11.2015 15:00 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
teika_spolite
šobrīd es nerunāju par terorismu, bet tīri par dabisku vēlmi dzīvot sev ierastā un pazīstamā kopienā, un to pašu gribēt arī saviem bērniem, mazbērniem. Neba nu tas ir kaut kas jauns, jebšu kāpēc tad valstis vispār tiek dibinātas, kāpēc paši latvieši tā par neatkarību un savu valsti, savām tradīcijām ir tā cīnījušies?

Jā, tas viss protams ir krietni sarežģītāks demogrāfiskais jautājums, jo principā musulmaņu atnākšana jau ir sekas - tas nebūs cēlonis Eiropas augstajai mirstībai, zemajiem dzimstības rādījumiem. Bet tīri cilvēciski - man par to ir skumji :-| Un reizē saprotu, ka šāds process ir neizbēgams, jo daba nemīl tukšumu...
19.11.2015 15:05 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
ja godigi eiropiesi. pasi vainigi vien ir..salaiz visadas pabiras valsti un tad brinas un raud ka eiropa pamazam izbirs. nebutu to beglu, nebutu terrorakts francija bijis..vajadzetu izdzit visus beglus lai iet no kurienes nakusi un spridzina savu zemi.
19.11.2015 15:10 |

Reitings 11162
spridzina savu zemi.

viņi mērķtiecīgi to arī dara :D
19.11.2015 15:13 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
wee, tas gan kaut vai lai lidz pamatuem saspridzina..sitadis spridzinatajus neizprotu
19.11.2015 15:16 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
nebutu to beglu, nebutu terrorakts francija

neesi tā kā atpalikusi no tā , kas notiek pasaulē ? Franči jau sen piedalās tur karā , terorakts bijusi atriebība !
Džīzas Krais , te lielākā daļa vispār nesajēdz kas ir kas , tāda sajūta , ka tikko pamodās no komas un sāka sekot visam pirms pāris mēnešiem (t)
19.11.2015 15:52 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
NordicBelle tu dzīvo Norvēģijā?

Pastāsti labāk Cosmo publikai kā šie musulmaņu imigranti Oslo izvaro sievietes, kuras ir piedzērušās un dodas mājās pēc kluba apmeklējumiem. Tā tur ir sērga. :-) Un to nedara neviens cits kā tavi mīļie imigranti.
19.11.2015 18:00 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Valt, es gribētu zināt, cik daudzas Rīgas meitenes justos droši nakts vidū ejot piedzērušās, īsos svārciņos pa maskačku.
Problēmas pastāv, jā, bet tādi kā tu viņas nerisina, bet gan saasina.
19.11.2015 18:20 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Valt, es gribētu zināt, cik daudzas Rīgas meitenes justos droši nakts vidū ejot piedzērušās, īsos svārciņos pa maskačku.
Problēmas pastāv, jā, bet tādi kā tu viņas nerisina, bet gan saasina.

Beidz attaisnot viņus. To nevar salīdzināt ar nekādu maskačku, jo tur tas notiek ar nodomu - šīs sievietes tiek gaidītas un seksuāli izmantotas.
Kādā tieši veidā tādi kā es saasina situāciju? Ja šie cilvēki nevēlas integrēties mūsu sabiedrībā, tad viņiem šeit nav vietas, viņus ir jāsūta atpakaļ. Tādi cilvēki kā tu pakļauj riskam mūsu līdzcilvēkus, kuri ir nodokļu maksātāji, kuru senči ir veidojuši šis valstis... Tādi cilvēki kā tu vēlas sabiedrībā ielaist cilvēkus ar citādiem uzskatiem par dzīvi un vērtībām, jāpiemin, ka šīs vērtības nav savienojamas ar mūsu uzskatiem un vērtībām.

Vēl ir vērts pieminēt, ka ja musulmanis izvaro sievieti, tad viņu nesoda tik smagi kā kristieti, attaisnojot to ar to, ka viņi ir nākuši no šādas sabiedrības... Nu kāds sakars? :-)
19.11.2015 18:43 |

Reitings 36
Reģ: 25.03.2015
Var jau muldēt , sēžot siltos ofisos, kamēr realitāte ir pavisam cita.

Vietējiem iedzīvotājiem Muceniekos ir reāli bail no islāmistiem un bailēm ir pamats

http://www.delfi.lv/news/national/politics/berni-baidas-iet-gar-mucenieku-stadionu-iedzivotaji-straujumai-sudzas-par-begliem.d?id=46739439
19.11.2015 18:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits