Nestrīdieties par nāvi, meitenes. Tāpat visas kādreiz būsim tur augšā - tad arī varēsiet izstrīdēties. ;)
Šī gada janvārī zaudēju vecmāmiņu, aprīlī - tēti. Divi visdārgākie cilvēki manā dzīvē. Par vecmāmiņu vairs tik ļoti nesēroju, jo viņa mocījās, bija veca, daudz runāja par nāvi. Bet tētis aizgāja 2 nedēļu laikā. Ir brīži, kad par zaudējumu nedomāju, lai gan mani nepamet sajūta, ka viņš joprojām brauc mājās no reisa (bija tālbraucējs) - nu un tad, ka ilgi, es vienalga sagaidīšu, kad viņš būs atpakaļ. Bet kad sāku domāt, kad klausos mūziku, kas mums abiem patika, ieraugu kādu viņa lietu, ir sajūta, ka man nav puse vai pat vairāk no sirds. Tētis man ir kā dievs un vienmēr būs. Arī tad, kad mēs abi jau būsim tai saulē, mēs nekad viens otru nepametīsim, es to zinu. Vēl mani mierina doma, ka mēs paspējām viens otram pateikt svarīgāko - ka mīlam viens otru.
Ja divu cilvēku starpā ir bijušas brīnišķīgas attiecības un asinsradniecība - sēras, manuprāt, nebeidzas nekad. Mani biedē doma, ka es varētu aizmirst tēta seju un balsi, viņa smieklus, smaržu. Kopš viņa nāves, attiecības ar tuviem un svarīgiem cilvēkiem cenšos uzlabot, kļūt mīlošāka, izpalīdzīgāka, gribu biežāk tikties un dalīties klātbūtnē, lai ir siltums un sirsnība. Attiecībās ar tēti man tā visa nekad netrūka.