Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

AliExpress

 
Reitings 7
Reģ: 18.11.2015
Sveiki visiem!
Esmu jauniņā šajās lietās - pirmo reizi, ko domāju pasūtīt mājaslapā AliExpress. Pirmkārt, jau vēlos uzzināt vai tas ir droši un cik apmēram ilgi nāk sūtījumi?
Bet mana galvenā problēma - kad viss jau savadīts un Swedbank ib vēlos apstiprināt drošus pirkumus internetā , apstājos pie Identifikācijas ziņojuma.. vai variet , lūdzu, pastāstīt kas tas ir un kas tur jāraksta? :'-((s):-)
Būšu ļoti pateicīga par atbildēm!
18.11.2015 15:03 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2014
anettch - Cauri vien sūtu visu ko, līdz šim viss ir atnācis, jo esmu lasījusi atsauksmes par produktiem,kas mani ir ieinteresējuši! Tur parasti ir arī tādi,kas pievieno bildes ar to produktu. Ātrākais man ir atnācis pēc 2ned, ilgākais- līdz 3mēn.
Par identifikācijas ziņojumu - tas ir priekš tevis pašas. Ieraksti tur kaut ko, ko atcerēsies. Man šķiet tas parādās tajā brīdī,kad vēlies nopirkt kaut ko un visu jau esi savadījusi, tad tavu identifikācijas ziņojumu parādīs. Es ,personīgi, pati neatceros,kāds bija man, bet man viņu arī nevienu reizi neviens nav prasījis, turklāt,ja vajag, to swedbank mājas lapā var pie tiem pašiem drošiem pirkumiem apskatīt!:-)
18.11.2015 15:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits