Zinu, ka mammas recepšu kladē ir jābūt receptei, tik tas ir tālu prom :D vienmēr tiek atlikst recepsšu norakstīšana, vienreiz jāizdara
Bet esmu arī kādā latviešu blogā redzējusi ;)
Un Googlei jau nav ne vainas, vienkārši tur ir pārāk daudz dažādas receptes un nevar zināt, kura ir tā gardākā, un man nav tik daudz laika, lai eksperimentētu ar visām receptēm, meklējot īsto. Tāpēc lūdzu Jums PĀRBAUDĪTU recepti :-)
Visbiežāk mājās ir francis- provansas majonēze, tad no tās arī top. Miltus es parasti lieku tā lai ir kā stingrs krējums. Esmu šo mīklu izmantojusi kā pamatni ābolkūkai- sanāk pufīga un mīksta/irdena. Grūti pateikt.
Cukuru arī vari likt pēc garšas, varbūt prasās vairāk un vari pievienot arī vaniļas cukuru.
man sanāk +-7/8 pannas, cik jau parasti daudz ieliekās tās mīklas. Grūti man pateikt, bet ja jau tev tur vēl dažādi pildījumi un piedevas, tad varbūt ka sanāk :)