Es vakardien biju uz restorānu ar puisi( ne jau uz kaut kādu dārgo) Un viņš man pateica, ka jāmaksā esot man, jo iepriekšējo reizi maksāja viņš.Un arī pagājušo reiz, viņš, nu tā negribīgi maksāja, izskatījās, ka gaidīja uz mani, kad tad es vilkšu to savu maciņu ārā. :-D
Un vakardien aicināja mani viņš, bet maksāju es.Un pats vēl par to iesmēja, kad to pateica, no sakuma likas , ka šis joko, bet, nē, viņš to bija domajis pavisam nopietni. Esmu nenormāli vīlusies. (t):-O
Manuprāt tas nav normāli, man viņš ļoti PATIKA, bet manas domas ir mainījušās . varbūt jums liekas, ka es pārspīlēju, bet es uzskatu, ka attiecību sākumā ir jāmaksā puisim par visu.
Ziedus gan viņš man ir dāvinājis . Kad kaut kur esam gājuši pastaigāties, un ja sagribējās, piemēram, kafiju, vai ko ēdamu, tad pirku pati un viņš arī neko nepiedāvāja, bet nu ok, tas man nelikās tik traki. Man pēc šitā viņu vairs redzēt vienkārši negribas, esmu Dusmīga un gribu visu izbeigt nemaz īsti nesākušos. tāda stulba sajūta šobrīd. Tā vien liekas, ka Latvijā vairs nav normālu puišu. Gribēju vienkārši uzrakstīt un nolaist tvaiku:-D.