Saldumu dozēšana

Reitings 748
Reģ: 13.10.2015
Intereses pēc, Tu ikdienā dozē saldumus vai ēd, nedomājot?
16.11.2015 22:50 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es arī neesmu saldummīle. Mani klupšanas akmeņi ir čipsi, riekstiņi, ceptas vistas, utt. :D
Bet dažreiz sakārojas ko saldu, tad neko nedozēju.
Pirms pāris dienām pēkšņi sagribējās bērnības kārumu - Selgas cepumus ar iebiezināto pienu. Izķeksēju pusbundžu, kamēr apšķebinājos, uzkodu pa virsu žāvētu gaļu un jutos laimīga! :-D:-D
17.11.2015 16:22 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Saldumus īpaši nedozēju. Vienu laiku bija uznācis posms, kad saldumus negribējās (pāris mēnešus). Tagad uznācis atkal posms, kad gribas ko saldu. Šobrīd graužu piparkūkas. :D
17.11.2015 16:25 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Stāsts no manas dzīves:
Veikalā:O, re kur garšīgās končiņas uz akciju, jāpaķer kāds maisiņš, lai stāv našķis mājās.
Mājās: O, man tak tās končiņas. Jāpagaršo 2.
Baigi labās. Nu vēl 2.
Nu vēl mazliet.
Fuck it, ko tur vairs, jānoēd visas.

Cenšos pirkt augļus vai vienā reizē apēdamu našķi( saldējumu uz kociņa, nevis kastē, jo tad tā visa kaste arī ātri noēdas).

Kad dikti saņemos neēst cukuru saturošus produktus, pēc laika redzu rezultātu uz sejas-mazāk pumpu un poras ar.
17.11.2015 16:31 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Oj, dievinu saldumus :D Vispār nedozēju, bet man arī nav vajadzība norīt visu uzreiz, ja nopērku čipšus, tad tā paciņa man būs uz divām nedēļām, šokolādes tāfelīte tāpat, bet laikam tādēļ, ka man ir ļoti liela dažādība saldumos mājās, no visa pa mazumiņam un kopā daaaauudz :D :D Katru dienu eju veikalā un sapērku visu ko, no salda līdz sāļam. Tad uz maiņām ēdu :D Kad sāku dzīvot ar draugu kopā viņš bija šokā kā es varu ēst, šokolāde, tad ķiploku grauzdiņi, pēc tam pāris mandarīni, pa virsu čipši, cepumi :D
Draugam gan traki, ja viņš paņem rokās šokolādi, tad uzreiz apēd visu, pēc tam ņem nākamo kārumu. Viņš man liela rīma.
Ceru, ka mums uz vecuma nemainīsies vielmaiņa un abi nekļūsim par apalīšiem :D :D
18.11.2015 01:50 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Dozēju un kontrolēju sevi "veikala saldumos" + skatos sastāvu, lai nebūtu galīgi draņķi iekšā. No šokolādēm man garšo un kārojas tikai tumšā Lindt ar sāli vai čili un to arī mēdzu sadalīt uz 4-5 piegājieniem (un ar abpusēju norunu slēpt no vīra, jo viņš šokolādes klātbūtnē sevi nevalda) un pērku reti, varbūt 2-3x gadā. Man ļoti garšo gumijlāči, tāpēc tos beru maziņās bļodiņās un nelauju sev izēst vairāk kā 1 bļodiņu ik pārdienas. Bet tos arī nepērku bieži. Čipšu, čili riekstiņu pakas un cepumu turzas dalu uz 2 vai 3 (atkal triks ar mazo bļodiņu), bet tās, kopš mums vairs nav kcal mīnuss, vīrs mēdz ik pa laikam atvilkt mājās :-D
Sevi nekontrolēju un nedozēju gardu desertu klātbūtnē - kūkas, tortes, krēmi, pudiņi, siers ar krekeriem un džemiem... Ja tas ir mājās (restorānā) gatavots, svaigs un gards, tad man ir pilnīgi vienalga cik tur kcal. Laimīgā kārtā šādas izēšanās bieži nenotiek :-P
Daudz našķējos ar alkoholu. Tagad sākusies ziemassvētku alus sezona, kas man ļoti garšo, tāpat vīns vakaros un bieža dzīves svinēšana ar dzirkstošo vīnu. Limonādes gan dzeru tikai reizi vai divas mēnesī un zero versijās.
18.11.2015 02:18 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Ir dienas, kad uznāk liela iekāre pēc saldumiem.
Mani tas absolūti nesatrauc, jo svarā nepieņemos.
Tad saēdos šokolādes, cepumus un kādu laiku dzīvoju mierā.

:D
18.11.2015 08:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits