Vienmēr vajag atcerēties, ka nekas nav mūžīgs. Attiecības, mīlestība... dzīvība...
Tiesi ta, un iespejams darba vieta nav muziga, ari veseliba. Jarekinas, ka var but situacija attiecibas, ka kadu laiku sieviete viena bus pelnitaja. Vai kas notiek, ja abi paliek bez darba? tapec ir janodrosinas.Taisniba, bet vesture pieradija ka pret visu un vuienmer nekad nevar nodrosinaties, dzive ir neprognozejama. Ome macija ka ar tevi vuenmer kopa bus tavas prasmes, gatavot, adit, sut, pit grozus , da vienalga. Tas venmer bus ar tevi, parejo lijtenbis var atnemt jebkura bridi. Zinasanas un prasmes ir istais kapitals. Un nevis pliks diploms kam nereti nav reala seguma ka tas ir LV. Man nekad nav bail, jo ir prasmes un ja vajag varu slaucit ari ielas, varu un protu loti daudzas lietas.
Mēs ar vīru uzskatām,ka abiem ir jāstrādā un abiem ir jāveic mājas solis, jāauklē bērni un vienam otrs jādara laimīgi.
Tā nav sievišķība, tas ir bērnisķīgums, kad pieaudzis cilvēks paļaujas, ka kāds cits viņu uzturēs.
Ome macija ka ar tevi vuenmer kopa bus tavas prasmes, gatavot, adit, sut, pit grozus , da vienalga. Tas venmer bus ar tevi, parejo lijtenbis var atnemt jebkura bridi. Zinasanas un prasmes ir istais kapitals.
Patiesībā, mani smīdina visas šīs ''pavarda turētājas'' un lielās iedvesmotājas, jo kā atklājas pēc tam citās diskusijās - tīrīt māju riebjas un gatavot ēst arī nepatīk un slinkums,ka par mani, ka par mani! Slinke pec dabas, un gribu vispar tikai sauloties un dzert kokcikus, tacu IR JADARA un loti daudzas lietas. :-D:-P
Nevis mājās sēdošas deguna urbinātājas.gribu redzet majsaimnieci ar berniem kas gadiem ir neko vispar nedar tik uzbrina degunu. Kas ar to majum berniem un viru notiek un ka tur izskatas :-D:-D:-D:-D:-D:-D
pielīst un izdabāt kādam, kas mani uztur. Drīzāk verdzība.ja ta ir verdziba. tacu runa ir par majsaimniecem kam ir gimene! Un vispar sieviets ir vitalas, kas jebkra situacija atradis izeju. Dzive ari to pierada. Tv radija par bomzu patversmem , un tur tadas Rigas patversmes vaditaja ilggadeja stastija ka bomzi 99% ir viriesi! Sieviete izdzivos , atradis izeju pat bezisejaa.
katru dienu pielīst un izdabāt kādam, kas mani uztur. Drīzāk verdzība.
kad situaciju varetu uzlabot kaut tas ja sievietei butu savi ienakumi.LV darbu atrast nav problema. Ir zinamas vairaks damas kas paliekot vienas nonaca smaga materiala situacija, un zini 3 menesu lidz 1,5 gada laika viss bija cikiniekaa, jo ka jau teicu sievietes ir vitalas. Ja ir dazas bomzenes LV , bet tur ir smagas mentalas problemas.
katru dienu pielīst un izdabāt kādam, kas mani uztur. Drīzāk verdzība.
un vispār , te tik daudzas izklausās pēc kaut kādām kapu lijām , it kā obligāti kaut kam ir jānotiek , ka otrs aiziet prom no dzīves . Pie tam agri aiziet prom no dzīves , ja jau " visam mūžam iekrājumu nepietiks " . Briesmīgi vispār , ja tā padomā , cik mūsu tauta tomēr ir iebaidīta un kompleksaina , raustās no visa , viss grozās ap nelaimēm un kapiem . Kā jūs tā varat dzīvot ? Tad jau nav brīnums , ka katra ceturtā slimo ar veģetatīvām distonijām , jo katru sekundi domā par to , ka var notikt kaut kas slikts .