šodien nopirku kleitu, nu ļoti patīk. viņa ir pieguļoša augumam. veikalā uzvelkot likās tik smuki. atnākot mājās, tomēr spiežās biksītes laukā. vajadzēja ņemt s izmēru , ne xs. ko nu vairs. bet ko darīt lietas labā? jā esmu palikusi smagāka par 3kg un tad diemžēl ir nācis klāt tieši vēdera gurnu rajonā. tagad piestrādāju pie tā, lai ķermenis atkal būtu tvirts. bet ko pagaidām darīt? koriģējošo veļu? vai ir vērts?
Bet čeks taču Tev ir? Pirmais variants - mēģinātu samainīt, ja nesanāktu, tad sāktu domāt par kleitas staipīšanu. Bet - ja vienīgā problēma ir biksītes, kas izspiežas - ir taču tādas teju bez vīlēm, ļoti plānas, ja vien kleita nav ļoooooti apspīlēta, tad tādas nez vai kur izspiestos cauri. :)
JD, savējo pirku vai nu Lindex vai H&M, neatceros. Savā galvā šo drēbes gabalu saucu vai nu par "apakškleitu" vai "kombinē", bet man nav ne jausmas vai un kurš no nosaukumiem ir pareizs. :-)
...vai stringi. Tagad galīgi vairs nav modē, bet 10 gadus atpakaļ, ja tu ikdienā nevalkāji stringus, tad skaitījās, ka valkā bumbierenes kā ome no laukiem.
BET - stringi mazāk rēgojas, vīļu ziņā, zem šauriem svārkiem vai kleitas.
Es gribēju ieteikt to pašu ko Wendy1, nevilkt apakveļu :D
Bet piekrītu, ka labāk nebojā kleitu. Plus, ja iespīlēsies kleitā, visu vakaru nomāsi par to kā izskatīsies. Nu man nebūtu komfortabli. Man tāds viens rēgs arī skapī karājas..