Labsvakars...
Jautājums- vai jūs kaut kur online aiz atslēgas turat savus foto? Ja jā tad kur...
Datoriem īsti uzticēties nevar un pagaidām ārējā cietā diska nav... Jāmeklē rezerves variants.. :)
e pasta vienreiz pazuda daudz bilzu, dators var uzkarties, tagad svarigakas taisu bildes taustamas, vel draugos daudz bilzu, bet uzlikt ta lai redz tikai draugi vai tikai es.
Es uz to pārāk neiespringstu, jo man nav tādu foto, kas būtu tik ļoti rūpīgi jāglabā, ka tik tos kāds neierauga. Glabāju vienkārši savā datorā, atmiņas kartē, draugiem.lv manas galerijas var redzēt tikai draugi, utt.
Agrāk bilžu bija mazāk, bet visas skaisti, hronoloģiski sakārtotas albumos, bija ko viesiem parādīt.. :) Tagad simtiem bilžu sēž datorā, bet rāmīši tukši :)
Periodiski cenšos bildes izdrukāt. Tik.. cik datorā vai USB :)
Tie nav tādi foto ka nedod dievs kāds ieraudzīs :D vienkārši īsti sociālajiem tīkliem kā draugiem.lv neuzticos, jo zināms gadījums ka cilvēku izdzēsa bez iemesla un tad jau visi foto ar būtu zuduši :)
Kā jau teica- datori mēdz uzkārties, tāpēc gribās vietni kur varētu glabāt visas bildes no pasākumiem utt, tikai negribās lai galīgi svešas acis redz :)
Man ar bildēm gājis visādi. Daļa bildes ir attīstītas, daļa glabāta datorā un daļa stāvējusi ierakstīta CD. Pēdējā laikā ar vien vairāk domāju nest vairāk bildes attīstīt un likt albumos :)
Par Truecript esmu dzirdējis, ka pa pats velns nevarētu atkriptēt. ASV atbildīgie dienesti gadiem nevar atkodēt noziedznieku failus. Dažās valstīs Truecript aizliegts ar likumu.