https://lv.wikipedia.org/wiki/Internets esw internetu lietoju kops 95 gada, un lidz tam ideali iztiku. Ta ja ja tas ir reali dzivot bez neta! Tas no personigas pieredzes.
Nē. Bet nevis tāpēc, ka man obligāti gribas ieiet FB vai pačekot instagramu, bet dēļ tā, ka ikdienā ļoti daudz kas pieprasa interneta patēŗiņu - darbs, saziņa...
Ja jau visu tos gadus līdz mājās pieslēdza netu spēju bez tā iztikt, tad iztiktu arī tagad. vienīgi dažas reizes mēnesī būtu jāiet kaut kur, lai tiktu ibankā :)
Ja runa būtu tikai par manām personiskajām vajadzībām, tad bez interneta varētu iztikt vismaz kādu laiku. Taču jomā, kurā strādāju man tas tomēr ir vajadzīgs, lai sekotu līdzi jaunumiem un dažādām izmaiņām.
Man liekas ka jaa, gadus jau neesmu draugiem.lv , agraak bija tik svariigi. Fb ar man nav tagad, lai gan agraak diezgan tur sedeeju.
Vieniigais buutu gruuti, jo praktiski visu info var atrast netaa, bet ja nebuutu nets, buutu daudz sarezgjiitaak, bet cilveeki mekleetu citus resursus ... no otras puses,buutu daudz aktivaaki un taa.
Būtu jāmeklē jauns darbs :) Varbūt arī varētu, bet mūsdienu pasaule ir pamatīgi izmainījusies, salīdzinot ar, teiksim, 90.gadu sākumu, kad internets nebija neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Tagad tik daudz kas ir internetā, ka bez tā mēs zaudētu daudzas ērtības - un es nerunāju par sociālajiem tīkliem un selfijiem.
Mans darbs noteikti nevarētu iztikt bez interneta, bet es pati varētu gan, ar nosacījumu, ka ikdiena ir saplānota un aizņemta ar ko citu, nevis jāsēž mājās. Mājās sēžot, bez interneta laikam sajuktu prātā.