Un nevis rēķināt mistiskas slodzes, bet laika darba algu.
Es nezinu, kā to fiziski varētu ieviest priekšmetu skolotājiem. Audzinātājiem vēl ok, bet mazākās skolās nav, piemēram, ķīmijas skolotājam ko darīt 8h dienā 5 dienas nedēļā. Es to nezinu, tikai domāju.
Tienesis arī var mājās spriedumu rakstīt, kāpēc uz darbu vilkties, ja var dārzā ar laptopu, zemenes ēdot, drukāt?
Es tikai par! Tu pat iedomāties nevari, cik laika aizņem darbu labošana un gatavošanās stundām (ja vien grib tām sagatavoties labi un skolēniem interesanti, nevis gadu no gada celt galdā vienu un to pašu!)
Ak, jel Ko tev skolotājas nodarījušas? Mazāk skaust vajag
Palaistu kādu učuku par juristu pastrādāt, citu dziesmu dziedātu.
Un nevis rēķināt mistiskas slodzes, bet laika darba algu.
Šeit tiešām maldies. Tā kā man ir 2 izglītības, juridiskā un pedagoģiskā un esmu strādājusi abus šos darbus, tad juristam būt ir daudz vieglāk, vienīgi krēsls pie pakaļas gan juristam var pieaugt, līdz ar to skolotāja profesija ir daudz radošāka, nevis likuma ierobežota.
Par ko Tu strādāji ar savu juridisko izglītību?
Biju juriskonsults, kā arī pārstāvēju klientus tiesā. Strādāju pašvaldības iestādē, saistībā ar īpašumiem.
Samia, un vasarā Tu naudiņu atmaksātu par to, ka neko nedari?
Nu, tad jau viss skaidrs.
Tur jau tā lieta, ka nav un Tev tas nepienākas, jāvāc parasti, lai risina šo problēmu.
Un, kas tad Tev ir skaidrs? Domā, ka sēdēju, neko nedarīju?
Mans vīrs ir advokāts, arī viņam šķiet, ka mans darbs pedagoģijā ir grūtāks nekā viņam.