Pagaidiet, ko jūs sauciet par bēgļiem, kuru jums žēl?!
Jā, cilvēki, kuri patiešām bēg no kara (sievietes/bērni, opīši) - tiem vajadzētu palīdzēt. Bet vai tad bēgļi ir tie vīrieši spēka gados, ar iphone, kas samaksā pārdesmit tūkstošus (jūs godīgi strādājot tādu naudu esat savās rokās turējušas? no kurienes pērtiķiem vispār ir tādas summas?) un NELEGĀLI, NEKONTROLĒTI laužas pāri robežām. Met zemē ēdienu, demolē mītnes, PIEPRASA labāku dzīves apstākļus un LIELĀKUS PABALSTU! Vai tie ir bēgļi, kuru jums žēl?
Atveriet acis. Neviens nepārbaudīs, vai katrs, ko ved uz LV tiešām ir inženieris un ārsts. Pār robežām gāžas tūkstošiem nekontrolētu, necivilizētu pērtiķu bez dokumentiem/ar viltotiem dokumentiem. Dzīvnieki, kuri slauka dibenu ar roku, atstāj aiz sevis nekārtību, izvaro sievietes un bērnus, slepkavo, rīko grautiņus - jūs saprotiet, ka viņu mentalitātei
tas ir normāli? Tāpēc baltie cilvēki nevēlas viņus redzēt savās zemēs. Bet skatos ka joprojām ir dažas šaurās pieres, kas lieto vārdu ''bēģļi'' . Man ir tiešām bail par sevi, savu valsti un vispār civilizētas Eiropas pastāvēšanu. Es nevēlos dzīvot starp barbariem.
Laipni aicinātas visas meitenes noskatīties līdz galam video ar galvu griešanām
http://stopimigracija.lv/allah-akbar-nak-ari-no-austrumiem/
Starp tam masām, kas ieplūst EU ir tūkstošiem personu, kas atbalsta šādas izdarības. Tas viss tikai sāksies. Tā nav kontrolēta palīdzība bēgļiem, tā ir Eiropas sagraušana.
Ļoti skumji par Parīzi.. Sapratu, ka nākošgad nekur neceļošu. Tiešām zēl, ka izpostītas un praktiski norakstītas ir tādas valstis kā Francija, Vācija, Zviedrija. Tiešām žēl :'-(
Es vēl joprojām ceru, ka kaut kas mainīsies un tas ''bēgļu'' ārprāts tiks apstādināts un LV paliks tīra :'-(