Mājas apģērbs

Reitings 177
Reģ: 28.10.2015
Sveikas!

Draudzene šodien izraisīja vielu pārmaiņām. Sakot, ka pa māju staigā blūzē un svārkos, viņai tā esot ērti, nu ja ērti, tad ērti, es personīgi staigāju legingos/sporta biksēs/pidžamas šortiņos un kādā krekliņā, ja vēsāks, tad džemperī un vilnas zeķes kājās. Nu ir, protams, reizes, kad esmu apakšveļā, kaila utt., bet tas 90% laika.
Mans draugs neiebilst, esam kopā jau kādu pailgu laiku, viņš priecājas, ka man silti un liekas seksīga tāpat.

Bet tad draudzene izmeta, ka es jau nebrīnos par tām sievietēm, kuru vīrieši laiž pa kreisi, jo viņas pa māju staigā kā nu pagadās. Tad gan sajutos nu tā. Un draudzeni svārkos neesmu redzējusi nekad, pat uz ielas. Vienmēr šorti, džinsas, melnas bikses. Un attiecībās viņa nav bijusi kopš atceros, vismaz 3 gadi.

Piezīme, reiz man kāds ļoti tuvs draugs izmeta, ka nav nekā seksīgāka par sievieti mājas biksēs. viss liekoties pieejams, nav jācīnās, ja gribas pamīlēties. :-P
Laikam jau kopš bērnības esmu izmācīta, ienāc mājās, pārvelc drēbes. Negribas taču sabojāt blūzi, jo esot mājās varu pēkšņi mazgāt vannas istabu, gatavojot ēst var kaut kas no pannas nošļakstīties, kādēļ man bojāt apģērbu?

Nu man nepatīk staigāt pa māju zīmuļsvārkos, džinsās utt., man vajag, lai apģērbs ir brīvs, mīksts, nepiespiests.
Ko jūs nēsājat pa māju? Būtu feini, ja pieminētu arī savu attiecību statusu.
12.11.2015 17:04 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Eu, fibiona, tu gadījumā neesi kaut kāda Santa Čerņevska ? :D :D pēc sekluma un intelekta trūkuma atbilst :D
13.11.2015 09:35 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Vai, atvainojos, Fabiola!
13.11.2015 09:35 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Brīnos, kur tādas Fabiolas rodas... un nebrīnos, ka viņai vajadzīgas Versache pidžamas un mistiskas jaciņas par~2500EUR, lai noturētu vīrieti, kurš viņai to visu pērk :D zeme atveries!
13.11.2015 09:37 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Brīnos, kur tādas Fabiolas rodas...

Pavisam vienkārši - troļļu slimajās galvās.
13.11.2015 09:38 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Es atkal vairāk nesaprotu, kapēc jāatbild. Un ja arī tas ir tas Ģirts (es nezinu vai viņš pats ir reāla personība vai viņa kārtējā personības dalīšanās, jo visām intrigām nesekoju līdzi) kā var būt tik slims cilvēks? Cilvēks ar novirzēm? Tas nav normāli, viņam ir jāiet ārstēties. Tur ir smagas psihiskas problēmas, ja sēž sieviešu forumā un caur 100 profiliem kaut ko raksta. Es nezinu, tur pat nav jēga runāt ar tādu, tas tā pat kā runāt kaut kādu garīgi slimu cilvēku. Var redzēt, ka puisis vientuļš un nelaimīgs, tapēc žulti liek uz citiem, laikam pat par sievieti grib būt, ja tik aizrautīgi stāsta, kā viņam (Fabiolai) vislaik kko pērk. Drausmīgi, man reāli žēl tādu cilvēku. Un diskusijās vispār nevajag ielaisties.
13.11.2015 09:45 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Agī, Fabiolas rodās, kad Ģirtu kā vīrieti neviens vairs neņem galvā :D
13.11.2015 09:49 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Par tēmu.
Mana mājas garderobe mainās atkarībā no tā, cik silts vai auksts ir.
Ja mājās ir silts, es arī esmu kleitā. Tām, kas staigā vīriešu Tkreklos un brīnās par tām, kas staigā kleitās, varu pačukstēt, ka nav nekādas atšķirības. Atšķirība ir tajā vai kleita ir izejamā vai vienkārša mīkstas kokvilnas. Toties izskats ļoti atšķirās :)
Ja ir vēss, es arī kļūstu par "bomžuku" - sporta bikses, kapučjakas, legingi un milzīgi džemperi.
Neiztrūkstoši vilnas zeķes :D
Gribētos tādas čībiņas kā Ray ielika. Varbūt kāda var pateikt, kur tādas var nopirkt?
13.11.2015 10:11 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
1.) zib superērtie legingi un vīrieša milzīgais hūdijs, kuru esmu viņam atņēmusi :D
2.) kāda ērta kleita.
13.11.2015 10:18 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es staigāju ērtās mājas drēbēs. Esmu arī īslaicīgi valkājusi arī saplēstas bikses, un vīrietim tās patika, jo caurums atklāja dupsi. Mēs vispār viens otru esam redzējuši visdrausmīgākajos paskatos (kad visādu slimību dēļ ir atbaidošs izskats vai strādājot kaut kādus netīrus darbus), bet vienalga viens otram patīkam. Manuprāt, tas arī ir galvenais, kā būtu jābūt pārim.
13.11.2015 11:05 |

Reitings 86
Reģ: 18.01.2015
Es šļūcu pa māju trikotāžas sporta biksēs (vasarā nomainu uz pusgarajām biksēm) un vīra t-kreklos, kuri nu jau ir mani. Ziema vai vasara, man kājās ir vismaz divi pāri biezu zeķu, citādi man ir auksti pēdām un es to sajūtu nevaru ciest. No rīta pirms darba, kamēr paēdu brokastis, ģērbju halātiņu. Un vēl man mājās vienmēr mati ir saņemti astē vai čupčikā, jo traucē. Ārpus mājas netraucē, kā ienāku pa durvīm, tā traucē :)
Mēs ar vīru esam izrunājuši, ka mūs neuztrauc, kā otrs ģērbjas mājās - galvenais, ka pašiem ir ērti.
13.11.2015 11:06 |

10 gadi
Reitings 984
Reģ: 29.01.2009
Ilgi domaaju rakstiit vai nee.Manupraat,galvenais lai maajaas ir eerts apgeerbs-vienai taas buus kleitinjas,citai sporta teerps,veel kaadai noplukushas miiljbikses:-) Viirietim, manupraat,ir vienalga kaa mees staigaajam.Vinji tak arii nestaigaa maajaas kreklos un kostiimbiksees:-DViirietim arii svariigaak buus,lai mums ir silti un eerti.Maneejam ir pilniigi vienalga kaada es staigaaju maajaas.Citreiz pat lamaa mani par neuzvilktaam zekjeem vai dzemperi:-D
13.11.2015 11:14 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man patīk pārģērbties pēc darba, ērtaks bikses + kāds krekliņš vai džemperītis visbiežāk. Citreiz arī ērtos svārkos staigāju pa māju.
Nepatīk pidžammas, halāti, priekš manis neērti.
13.11.2015 11:16 |

10 gadi
Reitings 2563
NEKAD nestaigāju izejamajā apģērbā mājās, lai kāds mājasapģērbs man būtu. Mājas ir mājas, man patīk relaksēties un atpūsties un tā, lai man ir ērti.

Ja puisis mīl viņš mīlēs ar visām pļūteņbiksēm :D turklāt es vienmēr smejos, ka viņš no garāžas iznāk kā urva briesmonis, ko man tagad pie cita skriet??? :D

Bet parasti mājasapģērbs sastāv no kādām mīksta auduma biksēm, krekliņš kapučdzēmperis, vai legingi :)
13.11.2015 11:24 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Man atnākot mājās pirmais ir obligāti pārģērbties.. Jo braukts ar sabiedrisko transportu, kur sēdējuši visādi bomži, brrr...

1) ja esmu viena, nēsāju tkreklu un apenes :-D bez makeup un mati čupčikā (tādā šausmu paskatā mani neviens cits cilvēks nekad neredz)

2) ja ar draugu - rīta cēliens parasti kādā seksīgā naktskrekliņā/babydoll. Pārējā laikā legigngi un krekliņš. Es gan uzskatu, ka tas izskatās ļoti seksīgi, jo viss ir apspīlēts, izceļ formas :-) Ir arī īsas māju kleitiņas. Pēc noskaņojuma.

Cik zinu, ir daudz vīriešu, kam liekas normāli, ka sieviete mājās ģērbjas ērti un tajā visā ir savs mīļums - arī lielajā džemperī un vilnas zeķēs. Tāda vienkāršība, dabiskums, mājīgums. Ja kādam vajag sievieti pa mājām papēžos un vakara frizūrā, tad čalim īsti ar galvu nav kārtībā - ar ko tad viņš dzīvo kopā - ar cilvēku vai aksesuāru? :-D (te neiet runa par nolaidību un nemazgāšanos)
13.11.2015 11:26 |

Reitings 1052
Man mājās jau kopš bērnības ir tikai viena prioritāte, justies ērti. Un ērti es jūtos mīkstā, brīvā apģērbā. Līdz šim neviens vīrietis ar ko dzīvots kopā no manis nav lūdzis izaicinošāku mājas apģērbu (vai arī kautrējies to darīt) un labi, ka tā :D Arī vīrs dzīvo pēc tāda paša principa - sabiedrībā zolīdi, mājās relaksēti.

Es ģērbjos šajā sezonā aptuveni šādi (bez cepurēm un āra apaviem), man tā ir labi un tas ir vienīgais kritērijs mājas apģērba izvēlē :-)

13.11.2015 11:34 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Fabiola gadījumā nav tā pati, kas visās naudas diskusijās skaļāk par visiem bkliedz kā vīrieši viņu dievina, kā viņai pilna pakaļa ar naudu, viņa valkā tikai zīmolus un Latvijā visas ir neglītas bomzenes? Ir šeit viena tāda, kuras teksti vienmēr ir tādi. Tā nav tā pati fabiola?
13.11.2015 11:42 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man, ienākot mājās, prioritāri ir pārģērbties kaut kamā ērtā, kas nav apspīlēts, ir silts un izskatās labi :D tā kā neatzīstu halātus, treniņbikses, ugg tipa istabas čības un tamlīdzīgos žļurdzīgos apģērbus, lielākoties esmu legingos un oversize kreklos vai arī trikotāžas kleitās, legingos un kardiganos. lai arī tās ir mājas, man nepatīk izskatīties bomzīgi, tāpēc ir ērti vs smuki :)
13.11.2015 12:14 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Nelasīju visu diskusiju, tāpēc varētu būt, ka atkārtošos..
Es domāju, ka katram vīrietim ir savs uzskats par to, kas ir seksīgi.. un kas nav.
Man, piemēram, legingi ir izteikts mājas apģērbs, un vīrietim arī patīk. Protams, ja tā ir vasara - tie ir īsie šorti, kleitas, utt..
Liekas, ka savam vīrietim liekos pievilcīga arī ŽIRAFES ONESIE :-D ,taču, protams, priecāsies, ja pirms "gulētiešanas" uzvilkšu skaistu apakšveļu ( piemēram, babydoll )
Man vienmēr ir paticis tas, ko saka mana vecmāmiņa : ne jau drēbēs ir tā sāls, bet, ka daudz sievietes, tik līdz apprecas, nolaiž rokas. Ar to ir domāts, ja randiņu periodā sieviete taisīja manikīru, vai gāja pie friziera, tad pēctam ir normāli staigāt ar ataugušām matu saknēm, aptuveni - nu tagad esam precējušies, kur tad tas vīrs liksies..
Viņa vienmēr saka : mazmeitiņ, kad apprecēsies, nestaigā 24/7 netīrā halatā !!! :-D:-D
13.11.2015 12:18 |

10 gadi
Reitings 2563
Man ir svarīgi mājās justies ērti, bet arī skaisti. Nestaigāju vecās, noplukušās drēbēs un arī ne izejamās drēbēs. Nekad arī nevelku sporta tērpus vai treniņbikses un kapučjakas - tādā apģērbā domāju, ka nespētu justies skaista.
Visbiežāk velku kleitiņas - tādas ērtas, mīkstas, patīkama auduma un biezās zeķubikses + biezas, pusgaras vilnas zeķes un silts adīts džemperis vai jaka, ja ir auksts, kas ir diezgan bieži, jo man pat +24 grādos mēdz būt vēsi. Protams, arī bikses nēsāju, gan pieguļošas legingu veida, gan arī mīkstas un ērtas. Nekad nestaigāju pa māju apakšveļā vai seksīgā plānā minikleitiņā jau minētā iemesla dēļ.
13.11.2015 13:17 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Fabiola

Es gan esmu parliecinata, ka esi trollis. Bet viena lieta man nekad nepieleks. Tatad cilveks, saja gadijuma tu, savu komentaru apzinati pasniedz augstpratiga tonii, apzinati gaidi reakciju, bet kad to dabuu, mauc preti, ka visi skaudigi. Kas tas ir? Acimedzams sapraata trukums un kompleksi. Ko dod pikis ja prata spejas shvakas. Tados gadijumos tiesham janoperk taa jacinja pa 1000 euro, vismaz virietim ir uz ko smuku paskatities. Bilde ir skana nav.
13.11.2015 15:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits