Mājas apģērbs

Reitings 177
Reģ: 28.10.2015
Sveikas!

Draudzene šodien izraisīja vielu pārmaiņām. Sakot, ka pa māju staigā blūzē un svārkos, viņai tā esot ērti, nu ja ērti, tad ērti, es personīgi staigāju legingos/sporta biksēs/pidžamas šortiņos un kādā krekliņā, ja vēsāks, tad džemperī un vilnas zeķes kājās. Nu ir, protams, reizes, kad esmu apakšveļā, kaila utt., bet tas 90% laika.
Mans draugs neiebilst, esam kopā jau kādu pailgu laiku, viņš priecājas, ka man silti un liekas seksīga tāpat.

Bet tad draudzene izmeta, ka es jau nebrīnos par tām sievietēm, kuru vīrieši laiž pa kreisi, jo viņas pa māju staigā kā nu pagadās. Tad gan sajutos nu tā. Un draudzeni svārkos neesmu redzējusi nekad, pat uz ielas. Vienmēr šorti, džinsas, melnas bikses. Un attiecībās viņa nav bijusi kopš atceros, vismaz 3 gadi.

Piezīme, reiz man kāds ļoti tuvs draugs izmeta, ka nav nekā seksīgāka par sievieti mājas biksēs. viss liekoties pieejams, nav jācīnās, ja gribas pamīlēties. :-P
Laikam jau kopš bērnības esmu izmācīta, ienāc mājās, pārvelc drēbes. Negribas taču sabojāt blūzi, jo esot mājās varu pēkšņi mazgāt vannas istabu, gatavojot ēst var kaut kas no pannas nošļakstīties, kādēļ man bojāt apģērbu?

Nu man nepatīk staigāt pa māju zīmuļsvārkos, džinsās utt., man vajag, lai apģērbs ir brīvs, mīksts, nepiespiests.
Ko jūs nēsājat pa māju? Būtu feini, ja pieminētu arī savu attiecību statusu.
12.11.2015 17:04 |

Reitings 116
Reģ: 10.11.2015
Story

Man prieks ka dzīvo lux dzīvi. Kas attiecināms uz mani, tad es šo dzīvi pelnu arī pati, un Latvijā.
Vai Tu vari teikt to pašu ?
13.11.2015 02:01 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nu, mani nodroshinaja mani vecaaki, paldies viniem par izglitibu, dzivokli Riigaa, bet karjeru savu izveidoju pati! Bet - karjera man nekad nav bijusi primaarais, man vispaar nauda nekad nav bijis primarais, man galvenais, lai mani berni veseli! Tad nu nolemu, partraukshu karjeru, atsakshu studijas citaa jomaa un kljusu par maati.

Par cik man ir viirs, vinja darba ligumaa ir minets punkts, ka jebkuraa bridi mus par parcelt uz jebkuru pasaules malu, tad nokljuvaam arpus LV, kur ari esam sobriid. Dzivojam labi, bet tas nav iemesls, kadelj ienaaku cosmo, tas nav iemesls, lai ienaktu un pasmietos par cilvekiem, kuri pelna 800euro (mana katra jaka maksaa ap tadu summu, un????), tas nav iemesls, lai brinitos un telotu stulbu (es ceru, ka teloji), kaa var dzivot Purvciemaa??? Nu baac, es ari brinos, kaa nu taa var, bet ja padomaa ar galvu, a kaa nevar??? Tu no marsa nokritusi? neredzi kada ir situacija Latvijaa??

vienkarshi, lai tu man nerakstitu vestules, ka tevi pazemoju, es tevi ignoreshu sheit, ne man tevi japarmaaca kljut par cilveku, dzive pati izmacis. Augstas prasibas ir laba lieta, bet mes visi esam vienadi.
13.11.2015 02:16 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Pārģērbjos drīz pēc ienākšanas mājās, velku trennuškas (citreiz legingus) maiciņu un zābaciņčības - ērti un silti :) Man nekādu modes skati mājās nevajag :D Arī draugam patīk ,ka ģērbjos tā kā ģērbjos.
13.11.2015 02:26 |

Reitings 116
Story

Un tomēr 800eur par jaku, tas ir sasodīti lēti :D Ne īsti dizaina , ne īsti lētais gals, ne dārgais. Manējās dārgākās ādas jaciņas, ziemas mētelīši ir krietni, krietni citās summās . up up up
Protams ir arī lētas drēbes, kā Tev šajā gadījumā ;)
13.11.2015 02:41 |

Reitings 41
Reģ: 06.11.2015
Kas attiecināms uz šopingu ārpus LV, tad parasti mēs iepērkamies vai nu Itālijā, vai arī Grieķijā, kur, starp citu, ir ļoti gaumīgi vietējo dizaineru apģērbi

Arī Latvijā ir gaumīgi apģērbi, starp citu. Bet kāds gan sakars šikām dizaineru kolekcijām, ar šo tēmu? Diskusijā par mājas drēbēm?

Un, ja reiz šeit ienāci, lai "pabrīnītos", ironiski izteiktos par citu sieviešu izvēli, kā ģērbties mājas apstākļos, tad atkārtošu Story sacīto, par tavu augstprātību, neiecietību un uzpūtību. Tādiem cilvēkiem, var būt uzvilkta pidžama, arī no Milānas dizaineru kolekcijas, bet ir pilnīga nulle kā personība. Kā arī otrādi. Sasodīti forš, godīgs, tikumīgs un LIELISKS cilvēks - parastā mājas treniņtērpā.
Ja reiz mini, ka tagadējais draugs, ar tevi nebūtu sācis attiecības, dēļ mājas treniņtērpa, tad secinājumus izdari pati.

Liekas tik elementāras lietas, acīmredzot, tā tas nav.

Man nav tevi par ko apskaust, jo mums ir dazhadas veertiibas. Varbut iemesls tam ir tas, ka man nauda un luxus lietas dzivee ir bijusi normaala paradiba, bet peec tevis izklausas, ka esi nograabusi bagatu virieti un ar to lielies, jo esi bijusi italijaa un dzivo vecriigaa un tev ruup cilveeki, kuri dzivo Purvciemaa vecajas majas

Absolūti pareizi saki.
"Augstprātība ir prieks, kas radies tādēļ, ka cilvēks sevi vērtē augstāk nekā pienākas, un šādu iedomu augstprātīgais cenšas uzturēt, cik vien spēj. ... augstprātības pārņemtie ir pakļauti visiem afektiem, taču no tiem vismazāk - mīlas un žēlsirdības afektiem".
13.11.2015 02:41 |

Reitings 116
Es neizprotu, kur jums tāds naids pēkšņi :D

Paldies, bet šādu attieksmi es necietīšu pat forumā, uzskatiet mani par seklu, apvainojiet utt.

Un dzīvojiet vien savā skaudībā pret visiem, un visu.
13.11.2015 02:48 |

Reitings 41
Un tomēr 800eur par jaku, tas ir sasodīti lēti Ne īsti dizaina , ne īsti lētais gals, ne dārgais. Manējās dārgākās ādas jaciņas, ziemas mētelīši ir krietni, krietni citās summās . up up up

Diemžēl, intelekts un morāle, arī krietni, krietni citā līmenī. Down, down,down.
13.11.2015 02:53 |

Reitings 41
Un dzīvojiet vien savā skaudībā pret visiem, un visu.

Aļo garaž, attopies, reāli vienalga cik maksā tavas šmotkas, un kurā valstī tās pērc. Nelien pudelēm par korķi, stāstot cik skaistu tevi pasaule nēsā, bet pārējās "nošļurkušās" tirgus drēbēs. Tieši tad arī būs normāls diologs ar tevi. Attieksme rada attieksmi.
13.11.2015 03:00 |

Reitings 116
Es atvainojos, bet tā arī nesaprotu, kur es lielos? Sorry meitenes, es iespējams atturēšos šeit nākt, jo viss ko rakstu, jums ir jāaprunā, un visiem līdzekļiem tiek mēģināts mani aizskart.
Tas nebija tas, kādēļ piereģistrējos ;)
13.11.2015 03:15 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Fabiola ir Ķiršu zēns un kurai 800 eiro par jaku ir lēti, sasodīti lēti, wake up sunshine :D
13.11.2015 03:16 |

Reitings 41
Fabiola ir Ķiršu zēns

Piemērotāks segvārds būtu - Fibroma (Tā jau man likās, kādu vārdu man atgādina šis segvārds).
Atkarībā no fibromas lieluma un atrašanās vietas tā var traucēt atsevišķu ķermeņa daļu, orgānu darbību vai radīt kosmētisku defektu. Ārstē ķirurģiski. (Tik tiešām, kā skabarga pakaļā).
13.11.2015 03:27 |

Reitings 116
Jā meitenes, es noteikti būšu - ķiršu zēns, jeb Ģirtiņš :D

Starp citu, Fionna, par Tevi čatā izskanēja diezgan interesanta informācija. Ka Tu internetā tirgo saplēstas un nonēsātas drēbes :D Arī Tava psihiskā veselība ir apšaubāma ;)
Tie bija Ģirta vārdi, nezinu vai var tam ticēt.. Bet izlasot komentāru, tas šķiet pavisam reāli..

Un par to 800eur jaciņu- Tas ne tuvu nav dārgi. Dārgais gals manā uztverē sāktos no 2500eur, un ir arī jaciņas pa 7000eur pirktas
13.11.2015 03:32 |

Reitings 41
Dārgais gals manā uztverē sāktos no 2500eur, un ir arī jaciņas pa 7000eur pirktas

Nu tad nu tiešām, jāceļas un stāvus jāaplaudē. Tāds sasniegums dzīvē.
13.11.2015 04:30 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
kad vēsāks uzvelku legingus un džemperīti, bet tā parasti skraidu pa māju vai nu šortiņos un krekliņā, vai nu krekliņā, biksītēs un plānajā halātiņā. nevaru iedomāties, ka pa māju staigātu džinsos vai svārkos.
13.11.2015 06:42 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ko jūs ņematies ar to Fabiolu? tas tak slimais Ģirts! :-D
Mājās vienmēr velku šortus, pārsvarā džinsa + t-krekls

Draugs arī šortus+t-kreklu
13.11.2015 08:56 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Es maajas izskatos pec bezpajumtnieces. Galvenais, ka eerti.

Manejais tieshi uzsver, ka vinam patik , kad man eerti un silti
13.11.2015 09:03 |

Reitings 77
Reģ: 23.08.2015
Citreiz gribas pa māju pastaigāt papēž kurpēs un melnā kleitiņā, lai iepriecinātu draugu un sevi, gatavojot vakariņas un iedzerot vīnu. Bet vissbiezāk staigaju ar splgtiem šortiem un melnu vai drauga balto maiku. Es ģērbjos tā lai ir ērti. Ikdienā kleitas velku reti jo vienkārši nejūtos ērti tad kad iekšēji emocionali gribas palīst zem segas, tad labāk es staigāju ietinusies citā jaciņā un biksēs vai šortās, nekā jūtos neomolīgi kleitā, kas šķiet ka parak pieguļoša vai īsa.
13.11.2015 09:11 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Es nespēju iedomāties pa mājām staigāt kā īpaši... Man tas ir pirmais, ko izdaru - atnāku mājās, novelku krūšturi, uzvelku platu kreklu, treni;nbikses, noņemu kosmētiku un viss. Tad es jūtos ērti un atpūtusies no visiem ikdienas tērpiem. No vienas puses, jā, mans draugs reti mani redz sapostu, jo parasti ir vēlāk nekā es un tad priekšā sev redz bomzi, bet no otras puses man ir prieks, ka viņš nav no tiem, kas man liek pucēties un ko - viņš zina, cik svarīgi man ir justies mājās kā mājas un viņu tas pilnīgi apmierina.
13.11.2015 09:26 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Lasu un brīnos par tām, kurām mājas apģērbs ir kleitiņas un svārki... man tas liekas tik neērti, ne var apsēsties kā gribas, ne īsti padarīt kaut ko... bet nu ja pierasts, tad jau savādāk (t)

Es pa mājām vazājos flīša vai sporta biksēs, kaut kādā maiciņā un kapučjakā :-P vienmēr zeķēs un čībās... Pārsvarā pārģērbjos uzreiz kā atnāku mājās, draugs pieradināja :-) vienīgi, ja atnāku pārāk vēlu, tad uzreiz velku guļamdrēbes...

Katrā ziņā, kad vēl nedzīvojām kopā un es vienmēr pārģērbos pirms draugs brauca ciemos, bet citreiz viņš ieradās nebrīdinot un pēc tam teica, ka es mājas drēbēs izskatos dikti jauka un viņaprāt vislabāk izskatos (l)

Neuzskatu, ka man būtu jāstaigā mājās baigi sapucētai utt, jo tad es neko padarīt nevarētu...tikai smuki sēdēt :D

Attiecību statuss - aizņemta un dzīvojam kopā.
13.11.2015 09:27 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Staigāju velūra treniņtērpā, kādā, kā man kādreiz likās, staigā tikai krievu sievietes (t)
13.11.2015 09:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits