Jau sāku meklēt Ziemassvētku dāvanas, vēlos dāvināt Latvijā ražotu kosmētiku. Esmu domājusi par , piemēram, Madara, Kivvi, bio2you, Afrodite, Pien-, Stenders vai Dzintars. Jūs varētu man ieteikt, kurai ir augsta kvalitāte un pieņemamas cenas?
Kvalitāte katram sava, noteicošais ir atbilstība tam, kas cilvēkam nepieciešams. Ja cilvēkam ar sausu sejas ādu uzdāvinās sejas toniku, kurš paredzēts taukainai ādai, tad cilvēks pēc tam var arī teikt - jā, produktam sūdīga kvalitāte. Ir jāzina cilvēka vēlmes, lai neaizšautu garām. Visvienkāršāk ir uzdāvināt dušas želejas, ķermeņa losjonus, roku krēmus.
Ja velies davinat produktus vannai, bumbas, ziepes vai dusas zeleju, izveletos no Stenders, dazdi aromati un skaisti iesaino. No Madaras, tad vairak sejas kopsanai. Dzintara Spa premium linija ir forsi prodekti kermena kopsanai.
Neveidošu jaunu tēmu, bet ko jūs varētu ieteikt kā papildus nieciņu klāt naudiņai 12 gadus vecai meitenei? Dāvināsim naudiņu, bet vēlos klāt kādu nieciņu viņai vēl. :)
Man pēdējā laikā patīk Stendera kosmētika, jo senāk viņiem pamatā bija tikai ziepes un vannas bumbas, bet tagad esmu sajūsmā par Stendera melleņu dušas želeju un dzērveņu dušas zefīru (l)
Neveidošu jaunu tēmu, bet ko jūs varētu ieteikt kā papildus nieciņu klāt naudiņai 12 gadus vecai meitenei? Dāvināsim naudiņu, bet vēlos klāt kādu nieciņu viņai vēl.
Varbūt krājkasi? Tādu smuku? Vai tādu interesantu, smuku maciņu, kur to naudu ielikt?