Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par sievietēm pēc 40

 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Pēc Dmitrija Nagijeva teorijas man laikam ir 40 kopš 24 gadu vecuma, jo tieši tad man palika pilnīgs pofigs ko virietis par mani domā un ko viņš vispār domā, un pofigs ka viņš skatās sportu. :D



- С возрастом я всё больше ценю женщин, которым за сорок . Этому много причин. Например, 40-летняя женщина никогда не разбудит тебя среди ночи, чтобы спросить «О чём ты думаешь?». Ей пофиг, о чём ты думаешь! Если 40-летней женщине влом смотреть с тобой спорт по телевизору, она не будет сидеть и ныть по этому поводу. Она пойдёт и будет заниматься тем, чем хочет – обычно чем-то куда более интересным! Очень немногих женщин такого возраста
интересует твое мнение о ней или о том, что она делает. 40-летние женщины обладают чувством собственного достоинства и абсолютной уверенности в себе! Они вряд ли закатят тебе истерику в общественномместе.
НО!!! Если ты этого заслуживаешь, они тебя спокойно пристрелят, если сочтут, что им это сойдет с рук.))) Взрослые женщины щедры на похвалу, часто незаслуженную... 40-летние женщины достаточно уверены в себе, чтобы познакомить тебя со своими подругами. Женщина помоложе может избегать даже лучших подруг, поскольку не доверяет своему партнеру(!), а женщине постарше по барабану, если ты сочтёшь её подруг привлекательными. Она знает, что её подруги никогда её не предадут. ( слишком большой стаж у их дружбы)
У 40-летних женщин интуиция оракула - Тебе не надо ни в чём им признаваться – они и так всё про тебя знают! Если научишься игнорировать пару морщинок тут и там, обнаружишь, что женщины за сорок куда сексуальнее... чем молодые!
40-летние женщины откровенны и честны. Они тебе скажут в лоб, если тыскотина или ведёшь себя как скотина. Тебе никогда не придётся гадать,как она к тебе относится. Так что да, есть много причин восхищаться женщинами, которым за сорок.
К сожалению, нельзя то же самое сказать о мужчинах. На каждую сногсшибательную, умную, ухоженную женщину за сорок
приходится лысое пузатое ископаемое в мешковатых штанах, выставляющее себя полным идиотом с двадцатилетней девицей.
Для всех мужчин, которые любят говорить:«Зачем покупать целую корову, когда можно получить молоко даром», у меня есть новость, сегодня 80% женщин не заинтересованы в браке! Почему?! Потому что понимают, "что нет смысла покупать целую свинью ради сардельки!"
11.11.2015 23:20 |
 
Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
nesaprotu tik labi krieviski,nevar pārtulkot?
12.11.2015 01:08 |
 
Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Jo vecāks kļūstu, jo vairāk novērtēju sievietes, kurām ir aiz 40. Tam ir daudz iemeslu. Piemēram, sieviete pēc 40, nekad Tevi nepamodinās nakts vidū, lai pajautātu - "Par ko Tu domā?". Viņai pofig par ko Tu domā! Ja 40 gadīga sieviete negribēs ar Tevi skatīties sportu pa televizoru, viņa tāpēc nesēdēs Tev blakus un neīdēs. Viņi ies un darīs to, ko pati gribēs - un bieži vien, kaut ko daudz interesantāku kā Tu! Tikai dažām sievietēm šādā vecumā interesē, ko Tu domā par viņām vai par to, ar ko viņas nodarbojas. 40 gadīgas sievietes spēj sevi novērtēt un ir pilnībā pārliecinātas par sevi! Maza iespēja, ka viņas uzrīkos Tev skandālus publiskās vietās.
BET!!! Ja Tu būsi pelnījis, viņas mierīgi Tevi nošaus, ja zinās, ka par to netiks sodītas. :))) Pieaugušas sievietes mēdz bieži slavēt citus, reizēm pat nepelnīti...40 gadīgas sievietes ir pietiekami pārliecinātas par sevi, lai bez problēmām iepazīstinātu Tevi ar savām draudzenēm. Jaunāka sieviete var izvairīties iepazīstināt Tevi pat ar savu labāko draudzeni, jo viņa neuzticas savam partnerim (!), bet vecākai sievietei būs pie kājas, ja uzskatīsi viņas draudzeni par pievilcīgu. Viņa zina, ka viņas draudzenes nekad viņu nenodos. (Pārāk liels stāžs viņu draudzībai).
40 gadīgām sievietēm intuīcija ir kā Orakulam - Tev nevajag neko viņām stāstīt - viņas tāpat visu par Tevi zina! Ja iemācīsies nemanīt pāris grumbiņas šur un tur, ievērosi, ka sievietes pēc 40 ir daudz seksīgākas... par jaunām meitenēm!
40 gadīgas sievietes ir atvērtas un godīgas. Viņas Tev pateiks acīs, ja esi lops, vai uzvedies kā lops. Tev nekad nevajadzēs minēt ko viņa par Tevi domā. Tā kā jā, ir daudz iemeslu, lai apbrīnotu sievietes pēc 40.
Diemžēl par vīriešiem to pašu nevar pateikt. Uz katru satriecošu, gudru, koptu sievieti pēc 40 ir plikpaurains, ar alus vēderu, vecis, kurš iešļūcis maisveida biksēs pataisa sevi par pilnīgu idiotu ar 20 gadīgu skuķi. Visiem vīriešiem, kas mīl teikt: "Kādēļ jāpērk vesela govs, kad varu dabūt pienu par velti", man ir jaunums - šodien 80% sievietes nav ieinteresētas noslēgt laulības! Kāpēc? Tāpēc, ka saprot, ka "Nav jēgas pirkt veselu cūku vienas sardelītes dēļ!".
12.11.2015 02:07 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man patika!!:-)
12.11.2015 02:11 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Par to cūku perfekti pateikts. :D
12.11.2015 10:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits