Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sviests

 
Reitings 18
Reģ: 30.08.2014
Meklēju foruma sadaļā nosaukumu Sviests vai Bērnudārzs. Nebija Tādēļ atstāju vienkārši pie kaut kā.

Situācija tāda visai.. nu jā , tagad noteikti daudzas vēlēsies rakstīt kaudzēm nosodošu komentāru. Well, tad labāk neko nerakstat. Bet nu tagad par sviestu. :D

2 mēnešus atpakaļ ižšķīrāmies ar draugu. Viņš bija šķiršanās iniciators, bet par cik man pašai tiešām bija arī viss mazliet piegriezies, es vairs necīnījos pretī vai nelūdzos lai paliekam kopā, tādēļ mierīgi arī pateicu - labi. Nākošajā dienā izvācos un kopš tā brīža arī neesam nekad ne redzējušies, ne sarakstījušies. Sākumā , protams, nemelošu bija grūti un joprojām citreiz uznāk kāds vājuma brīdis, bet kopumā domāju, ka daudz maz tikusi tam pāri esmu, lai gan ja pilnībā būtu, tad noteikti, ka nemeklētu atbalstu šeit, jā , jā zinu tādēļ neatgādiniet to! Nu jā.. mūsu attiecības sākās strauji, negaidīti, viss bija tiešām lieliski, bet beigās sākām daudz stīdēties, viņš pacēla rokas, bija ļoti greizsirdīgs u.t.t Par cik iepazināmies ārzemēs , ejot vienā skolā, tad mums tur palika daudz kopīgu draugu jeb drīzāk paziņas - puiši ar kuriem sapratos ļoti, ļoti labi! Vienmēr bija jautri, es iederējos starp viņa draugiem. Tagad viņš ir aizbraucis apciemot šos te draugus un protams visiem zināmais instagram atkal ir pie vienas.. man ir tāda aplikācija, ka varu redzēt kurš atseko. Nu un mans bijušais to labi zināja. Nu tad man tagad sāk atsekot viens pēc otra tie mani paziņas. Nevaru īsti tomēr saprast kāpēc. Vai sastāstījis par mani briesmu lietas, vai kas? Kā jums liekas? Es tā padomāju.. ja arī mana draudzene ko stāstītu par citu meiteni vai puisi kaut ko es uzreiz neķertos klāt tam instagram un neatsekotu tagad visiem tikai dēļ tā , ka redziet viņām ir bijis kāds strīds, galu galā tā ir mana paziņa un man ta neko nav izdarījusi, jo kontakts ir okey. Nu dalieties savās pārdomās, varbūt kādai bijis ir līdzīgi?

Jā, starpcitu, ja prātojat, esmu jauna, naiva, sauciet kā vēlaties. Esmu tāda kāda esmu! :D

Paldies!
10.11.2015 00:06 |
 
Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Pff, vienalga, lai grib , lai atseko. Drošvien sakūdījis viņus :D
10.11.2015 00:08 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man laikam būtu vienalga. Ja negrib sekot, lai neseko.
10.11.2015 00:11 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.08.2014
Visstulbākais ir tas, ka man pašai ir drīzumā jābrauc uz šo te skolu un tad 100% redzēšu arī šos te viņa un tikai viņa drauģeļus :D Tas mazliet tā kaitina.. Jo tiešām šis bija pēdējais ko gaidīju no viņa!
10.11.2015 00:13 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Es par tadam lietam vispar galvu nelauzitu. Mazak tuse soc.tiklos u pieskie tiem mazaku lomu dzive. Bus vueglak dzivoz. Kada starpiba,kurs tev interneta seko vai neseko? Labak padomavai tev ir kads draugs istaja dzive..
10.11.2015 00:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits