problēmas seksā..

Reitings 9
Reģ: 09.11.2015
manam draugam ir problēmas ar erekciju - viss beidzas ļoti ātri.. gados jauni esam - zem 25.. no sākuma īpaši netraucēja, domāju, ka gan jau viņš pats zin, kāpēc viņam tā, bet nu jau tas sāk ietekmēt attiecības... ar vēlmi viņam viss kārtībā, bet man jau sāk traucēt - šķiet, ka pat jēgas nav.. tas, protams, aizvaino arī viņu.
vai vēl kāds saskaras ar šādu problēmu? kā risinājāt? pie kādiem ārstiem vērsāties? varbūt ir kāds ko ieteikt saldus/kuldīgas pusē?
p.s pats ir nolēmis, ka jāvēršas pie kāda speciālista
09.11.2015 11:38 |

Reitings 51
Reģ: 20.01.2014
Protams, var sāpēt vēders sievietei - nesasniegt orgasmu regulāri ir ļoti neveselīgi, jo uzbudinājuma laikā apasiņojas mazais iegurnis, līdz ar to - ja orgasms netiek gūts, esošās asinis tur arī paliek, un veidojas hroniska stāze (asins sastrēgums) dzemdes vai mazā iegurņa asinsvados. Tas vēlāk var pāriet ilgstoši paplašinātās vēnās, dzemdes miomās, miomu mezglos.. nu vienvārdsakot visādās nopietnās ginekoloģiskās saslimšanās. Tas viss absolūti nopietni, kā mediķis saku..
09.11.2015 23:17 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es tikai nesaprotu kāpēc vīrieša orgasms automātiski nozīmē, ka process beidzies un sievietei vairs nekādu prieku nebūs? Čalim galu galā ir 10 pirksti, mēle un arī ar "mīkstu krāniņu" var daudz ko foršu izdarīt... Vajag tikai gribēšanu ;-)
09.11.2015 23:55 |

Reitings 76
Erekcijai, noplūdei nav nekāda sakara ar orgasmu. Jums to derētu zināt. ;)
Žēl ka tāds lamzaks pagadījies, izsaku līdzjūtību, un novēlu rast risinājumu . Vai arī meklēt partneri, ar kuru šādas problēmas nenomocīs. Dzīvojam taču vienu reizi..
10.11.2015 00:24 |

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Lasīju kādā žurnālā, ka ātri beidz tie, kuri kādreiz paši sevi pie tā pieradinājuši onanējot :) Sievietei nevajadzētu rasties problēmai no vīrieša ātras beigšanas ja vien vīrietis sievieti apmierina (noved līdz orgasmam) ;-)
10.11.2015 02:12 |

Reitings 76
Cmoon
Ja viņš ar to ilgstoši netiek kārtībā, tad kaut kas viņam nav galvā pareizi, tajā kas uz pleciem. Vnk. seksam nederīgs cilvēks. Mani kaitina šādi vīrieši, (e) , pretīgi , tiešām izraisa riebumu, ja vīrietis ir nespējnieks. Nekad nevēlos to sajūtu piedzīvot atkal, kad vīrietis neprot apmierināt. 1X skolas laikā bija tāds partneris.
Nekad vairs nepieļautu to, ka tiktos ar tādu, kuru gultā nav baudas. No tā ir atkarīga mana labsajūta.
10.11.2015 02:40 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Fabiola Camargo Aresti Baigi lecīga esi. Tikko piereģistrējies un jau pieheitoji visas cosmo "intelektuālākās" tēmas - seks, nauda, aptaukošanās. Varbūt ej bekot?!
10.11.2015 03:55 |

Reitings 9
rīt mēģināsim ko savādāku - citādu vidi, viss vakars/nakts tikai mums, varbūt tas kaut ko mainīs šajā neapskaužamjā situācijā...
seksa ilgums, domāju, ka mani apmierinātu 10-20 minūtes, lai gan šobrīd jau jau viss, kas ir vairāk par pāris grūdieniem, man patiktu.
nepārprotiet, nav jau tā, ka viņš mani atstātu pusceļā, cenšās jau arī, lai man tiek bauda. priekšspēle ar viņu ideāla, bet kad jau kārtējo reizi jūtu, ka atkal būs jāsamierinās ar kaut ko tik ne to, ko pati vēlētos un organisms prasa, tad āāā, pat negribas, lai man vairs pieskaras...
pirms tam man bija puisis ar kuru tiešām bija labs sekss, varbūt, tā mana problēma, nezinātu un tāpat būtu labi.

varbūt mums jāizmanto kādas seksa rotaļlietas vai kāds līdzeklis, ir kādai pieredze?
10.11.2015 22:57 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Vispirms pie urologa, ja jau viņs pat kā pats saka, ka nejūt ka jau ir beidzis. Ja urologs teiks, ka viss kārtībā, tad pie seksologa, lai iesaka, ka trenēt izturību un aizkavēt ejakulāciju. Bet ja par pieredzi, tad man pieredzē bieži vien džeki ātri beidz, ja runājam konkrēti tieši par ļoti ātrām un stiprām "iekšā-ārā" kustībām, bet sekss nesastāv tikai no "iekšā-ārā" kustībām.
11.11.2015 00:28 |

Reitings 23
Reģ: 05.11.2015
Panem viņam un iztaisi prostatas masāžu,dabūs viņš spēcīgu orgasmu un vairs nenoies zibens ātrumā!:-D
11.11.2015 08:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)