oho!!!! pirmo reizi pamanu, ka kads ir pamanijis, ko saku foruma. :-D:-D:-D
Ja godiigi, man ir gruuti dzivot, kaa dzivoju, jo nevaru aiziet guleet, ja nav izgludinata velja, vai nomazgati trauki, gruti lidz ar to sadzivot ar citiem. KAdreiz pie mammas gaaju "ievest kartibu", tagad sapratu cik tas bija stulbi... Mana mamma nav pedante, vinja labak paskatisies TV nekaa izgludinas palagus, viena mana ome ir slinka un otra ome ir pedante. Vina saka, ka es vienigaa sieviete esmu vinjas pedas aizgajusi, viss vienmer sagludinats, savas vietaas un tirs. Tagad, kad gaidu otro berninju vairaak ljaujos dzer teeju un sedet cosmo, jo gribas papljapat, bet taa, ja man butu speeka veel palagus sagludinatu. Man ir dienas ritms tads, ka es varu 5 lietas vienlaicigi izdariit - taisit est un likt velju mazgaties, mazgat gridu vai suukt koridori. Un nee, berns nav atstaats novartaa, mes 7 vakaraa ejam vanninja, pargebjamies, gramatinja, tad lieku gulet. No rita vinja man ap 7 - 8 augshaa, ejam uz viesistabu, dzeru kafiju vinja spelejas, kadreiz spelejos pati ar vinju no ritiem, sobrid nav speeka, gulju divana un skatos. Tad uztaisu vinai est, pabaroju, paspelejamies kopaa, tad nu celjas virs, brokastis uztaisu,paspelejos ar bernu, pusdienas, paspelejos ar bernu, vakarinjas, un vakars klaat. Atpuuta man ir vanna, karsta vanna ar labaam putaam, tas pashas serijas kermenja kremu, dushas zeleju un meditativa muzika. Tad ari top visi mani pedikiri, manikiri, uzacis nokrasoju un viss. Neesmu makeup vergs, nekrasojos katru dienu un man nav ieveidoti mati. Ta ka re, nemaz tik ideala neesmu ;)