Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā var būt tik čakla?

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Es ar skaudību vienmēr skatos tās gatavošanas diskusijas. Un man vienmēr rodas šis jautājums - Kā jūs spējat katru dienu gatavot?

Gatavošanai es varu saņemties maksimums varbūt 2x nedēļā. Es vakarā pēc darba esmu nogurusi un gribu tikai atpūsties. Bet, protams, es gribētu arī būt laba saimniece. Tāpēc KĀ? Kā to dabūt gatavu? :( Lūdzu, palīdziet ar padomiem!

Un vēl daudzas raksta,ka gatavo arī pusdienas. Jūs esat mājsaimnieces vai strādājošas? Lūk, kā vēl šo dabūt gatavu?
08.11.2015 17:12 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Man patīk,bet tikai tad,ja ir konkrēta recepte.Tādi "uztaisi kaut ko" riebjas,nevaru ciest.Bet,lūk,ja man ir priekšā recepte un es vēl tādu neesmu ne gatavojusi,ne ēdusi,ar lielāko prieku,man ir interesanti!
09.11.2015 15:30 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Ēdiens ir viena no dzīves baudām (l) Patīk labi un gardi paēts un tas nenāk no gaisa, ir jāvelta tam laiks. Nesanāk katru dienu, īpaši ja ir bijusi saspringa diena, tad vieglākais variants ir atkorķēt vīna pudeli :D Gatavošana mani nomierina, varu sakārtot domas, pārdomāt pa dienu notikušo, vai ko ieplānot, un tā darbojoties ir vēl labs rezultāts. Patīk arī fonā klasīties mūziku vai vīru :D Sievietes ir multitasking, var apvienot vairākas nodarbes vienlaicīgi, tas laikam ir čakluma noslēpums:D
09.11.2015 22:15 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Skatos tv2 Tiribas maniaki. Tur info, pusmiljons britu gultasvelu mazga 3 reiz gada, ari maina tikapt biezi :-D:-D:-D:-O
10.11.2015 15:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits