Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Aicināt viņu tikties vai nē?

 
Reitings 3
Reģ: 07.11.2015
Sveiki!

Lieta tāda, ka pirms mēneša tikos ar puisi, mūsu randiņošanās ilga arī aptuveni mēnesi, bet viss strauji attīstījās un tikpat strauji arī beidzās pēc viena pārpratuma, ko gan vēlāk izrunājām un noskaidrojām, kas un kā.
Tas, ko beigās secināju ir, ka sāku ar tikties, nezinot, ko gribu, bet viņš gribēja visu ar nopietniem nolūkiem, kamēr viņam mana bremzēšana apnika un es apniku, un izlēma visu izbeigt. Lai gan man nekādas dziļās jūtas nebija attīstījušas, tālāk par 'man viņš ļoti, ļoti patīk' fāzi es nebiju tikusi, tāpat jutos sāpināta, izdzirdot atteikumu. Un tajā brīdī sapratu, ka gribētu tomēr mēģināt visu no jauna. Pēc tam bija pāris reizes, kad sarakstoties es izteicu tādu domu, uz ko viņš saīsinot stāstu, atbildēja 'nekas neizjauks to, kam lemts notikt' un nākošajā dienā atkal rakstīja 'man patika būt ar tevi'. Kad jautāju, vai pietiekami patika, atbildēja, ka grib to saprast, bet šad tad papļāpāt ar mani. Pēdējoreiz sarakstījāmies aptuveni pirms nedēļas, es sapratu, ka nevaru izturēt visu to neziņu un tieši pajautāju, vai beigās viņš vispār apsver mēģināt vēlreiz. Uz ko atbildēja, ka negrib man dot veltas cerības. Kas priekš manis beidzot bija pilnīgs NĒ no viņa puses. Un tālāk mēs apmainījāmies ar pieklājības frāzēm un sekoja vēl pāris 'tu esi jauka, jūties brīvi man rakstīt utt.'.

Zinu, ka šobrīd tāpat īsti negribētu visu atsākt no jauna. Ar visu šo sajūta ir, ka esmu pazaudējusi zināmu daļu pašcieņas :D Bet negribu pazaudēt kontaktu, jo satikāmies punktā, kad nebiju gatava nekam. Tagad man ir uzradušās biļetes uz vienu izrādi, tagad domāju, vai aicināt viņu, bet skaidri norādot, ka ne jau ar kādiem slēptiem nodomiem kaut ko atsākt. Bet vienkārši atkal saredzēties un uzturēt draudzīgas attiecības, kas arī ir mans mērķis pašlaik. Bet varbūt vēl ir par ātru.

Vai man to vajadzētu darīt un ja jā, ko teikt, lai neatstātu nepareizu iespaidu par saviem nodomiem?
07.11.2015 20:52 |
 
Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Pēc savas pieredzes varu sacīt, lai NEaicini. Esmu bijusi šādā situācijā pāris reizes, jo puiši 'nāca' laikā, kad par attiecībām nedomāju. Kad 'attapos' un mēģināju visu situāciju šādi mainīt, varbūt, kaut kur parandiņojām, bet beigās tāds čiks un viss. Nekā. Protams, tas individuāli skatoties, kāda personība esi un kā puisis uz Tevis raugās pēc 'pārpratuma'. Lai nu kā veiksmi! Es iesaku neaicini, bet tajā pat laikā, ja tā būtu es laikam nevilcinoties, tomēr aicinātu. Man vienmēr paticis risks, iziešana no komforta zonas un, ko laimēt vai zaudēt jau it kā var vienmēr, tāpēc, ja sirds saka - kāpec gan ne? (l)
07.11.2015 21:07 |
 
Reitings 3
Reģ: 07.11.2015
Paldies par tavu atbildi, Madelyn!

Protams, tas individuāli skatoties, kāda personība esi un kā puisis uz Tevis raugās pēc 'pārpratuma'.


Nu jā, man nav īsti skaidrs, kā viņš uz mani raugās. Pirms tam ir teicis labprāt satikos, arī kā draugi, jo kopīgas atmiņas un viss tas. Bet pēc tam sekoja tas mans, vai gribētu mēģināt vēlreiz, kas man šķiet varētu atbaidīt to vēlmi uzturēt vēl kaut ko. :D Es nezinu. Varbūt par daudz par to domāju.
07.11.2015 21:13 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav vērts tērēt laiku.. Kad ir izrāde? Varbūt ir laiks atrast līdz tam citu.. foršāku kavalieri ;)
07.11.2015 21:26 |
 
10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Ej uz priekšu, acīmredzot nebija īstais :)
07.11.2015 21:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits