Labrīt! Ļoti ilgus gadus man ir bijuši gaiši mati (bijuši arī pavisam blondi, bet tagad mazliet tumšāki, šķipsnās krāsoti), bet pēdējā laikā apsveru domu nokrāsot tumšus, jo, kopš esmu pārvākusies uz jauno dzīves vietu, uzturēt smuki gaišus vairs nav iespējams, ūdens ir ļoti rūsains, jo dzīvoju lauku mājā, tā teikt :) Ir visādi filtri un kas tik vēl ne, bet iespaidu uz matiem atstāj pamatīgu. Esmu lietojusi ne tikai zilos šampūnus, bet vēl visādus brīnumus, lai saglabātu matus gaišus, bet tas palīdz visai minimāli, drīzāk mati palikuši ļoti sausi un aplūzuši gadu laikā krāsojot/balinot, tāpēc tagad ir tādi nekādi. Vēlos pāriet uz tumšāku matu krāsu (frizētavā, protams) :) Tad nu nevaru izdomāt, kādu toni gribu! Ir doma krāsot dažādās brūnā šķipsnās, bet siltajos toņos, kaut ko uz šokolādes pusi, bet lai nav kā parūka visi vienā tonī (nu labi, nebūs tāpat, jo iepriekš krāsoju šķipsnas) Ko es vēlos no Jums? Tātad jautājumi:
1. Pēc laika nenožēlojāt, ka nokrāsojāt tumšus?
2. Iesakiet smuku brūno toni (labāk ar ilustratīviem piemēriem, bet nu var likt arī krāsu nosaukumus un toņus, ja nu vēlāk izdomāju atjaunot krāsu mājās, nevis visu laiku uz frizētavu staigāt)!
3. Nav tā, ka krāsa dikti ātri izmazgājas un ir tādi nekādi atkal? Vai tā ir tikai pirmajās reizēs?
4. Cerības jau esmu atmetusi saglabāt matus gaišus, bet var jau būt, ka kādai ir kāds super efektīvs ieteikums! Mazgāt matus ar citu ūdeni no pudelēm, ne no krāna gan man kā variants nešķitīs, matus mazgāju katru/katru otro dienu, un tas būtu visai nepraktisks risinājums!
Paldies tām, kas padalīsies! Gribu beigt mocīt matus ar balinātāju, no kura tāpat vairs nav dižās jēgas un atkopt, mazliet ataudzēt matiņus! :) (l)