mhhh

Reitings 5
Reģ: 02.11.2015
5 gadus atpakaļ iepazinos ar puisi čatā. Kādu laiku sarakstījāmies un šis piedāvājā tikties reālajā dzīvē.! Piekritu . Kad satikāmies biju šokā :Čalis mega resns,kompleksains un stipri jūtīgs. Negribēju viņu apvainot un tomēr aizgājām uz kino. Kamēr gaidījam seansu šis satika savu draugu un iepazīstināja mūs. Kad ieraudzīju viņa draugu paliku stīva.... Sportisks,gudrs,jautrs čalis. Saskatījāmies viens uz otru,pagājā mēnesis un bijām kopā. Čata čalis man regulāri dāvināja ziedus un rakstīja Pat palīdzēja manai vecmammai ar mājas darbiem : šķēla malku,palīdzēja ar remontu un citiem darbiem. Jau pēc sarakstēm skype bija saprotams,ka viņam ir plāni uz mani. Pat atzinās mīlestībā. Viss beidzās viņa drauga (mana puiša) dzimšanas dienā . Šis atnāca agrāk kā vajag ( Gribēja palīdzēt uzklāt galdus,bij stipri daudz cilvēku) Ieraudzīja mūs bučojoties un palika agresīvs . Pārmeta mums,ka tā darit nevar. Līda kauties un dabūja pa nāsi no mana puiša. Piecēlās un sāka raudāt. Pateica,ka viņam vairs nav ne drauga,ne manis. Viņš mani konkrēti izbesīja un nolamāju šo. Nosaucu par tusni,neveiksminieku,klaunu un lopu. Šis nolika dāvanu un vienkārši aizgāja. Neērti mums palika tad kad mans puisis atvēra dāvanu. Viņš jau sen gribēja citu portatīvo un tieši jaunu uzdāvināja draugs. Gribējām atvainoties,bet skype un telefons klusēja. Arī sociālos tīklos šis vairs nerādijās

Pagāja vairāki gadi
Jau biju piemirsusi par viņu līdz ieraudzīju šo ģimenes svētkos. Māsas dēlam bija krustības un sabrauca radi . Māsīca jau laicīigi brīdināja kā būs ar puisi. Biju šokā kad viņu ieraudzīju ar savu māsīcu Notievējis par kilogramiem 30,sakopts,sportisks un vienkārši svaigs. Visu vakaru viņš izlikās,ka mani ar vīru nepazīst. Agrāk viņam nepievērstu uzmanību,bet paskatoties uz šo bez liekā svara biju nesaprašānā. Visu vakaru kā muļķe blisinājos uz viņu. Vīrs gribēja ar viņu parunāt,bet tika naturāli atšūts. Arī es tiku pilnībā ignorēta. Vispār nesaprotu kas ar mani notiek. ! Agrāk šo redzēt negribēju,bet tagad besij,ka šis ir kopā ar manu māsīcu
07.11.2015 01:59 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
Tagad visas domas griežas ap šo. Lai gan šim tagad ir tāds augums,jaunība,darbs,ka vairs neesmu vajadzīga

Protams, ka neesi vajadzīga. Un ne jau tāpēc, ka viņam ir labs augums, darbs un jaunība.. Bet tāpēc, ka tu esi zoss. Pie tam ļoti nekorekta un izmantotāja. Tas arī viss.
07.11.2015 15:38 |

Reitings 5
Reģ: 02.11.2015
vīra kungs nav pieņēmies svarā pa šiem gadiem?

Nav. Caurbira - ēd ko gribi viens pīpis
07.11.2015 16:10 |

Reitings 118
Reģ: 25.06.2015
Domā viņam "nebesīja", ka sagājies ar viņa "draugu"?
Neko darīt, karma atspēlējas. Prieks par to, ka cilvēks mainījās. :)
07.11.2015 18:20 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
pat nelasi vai tic kartejam trollim! Jo zinu ka tic !:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
07.11.2015 18:28 |

Reitings 62
Reģ: 31.07.2015
Pirmkārt, ja tu jau zināji ka tu to puisi agri vai vēlu atšūsi un viņam ir jūtas pret tevi, tad kādēļ tu viņu vilki vēl dziļāk, ka ļāvi palīdzēt tur tavai omei malku skaldīt un tā tālāk? Varēji nebūt tik egoistiska un kad saprarti ka viņam parādas jūtas pret tevi to nogriest jau saknē, lai viņu mazāk sāpinātu.
Nu ko lai saka, mums visām būtu tas jāsaprot ka nav jau svarīgs vīrieša izskats, bet gan viņa rūpes par jums, jo mēs jau neveidojam attiecības ar izskatu, bet gan ar personību. Un ja puisis arī nav nekāds skaistulis, tad vrb viņš sāks iet uz sporta zāli un pēc tam būs .....
07.11.2015 20:42 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Tas viss liekas tik briesmigi, launi un netaktiski, ceru, ka trollo :-/
07.11.2015 23:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nu un kādu atziņu esi guvusi no sava stāsta?

Svars mainās, stulbums paliek :D
07.11.2015 23:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits