Kļūt par māti

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Kā sapratāt, ka vēlaties kļūt par māti? Plānojāt vai ļāvāties drauga/vīra/vecāku ietekmei?
06.11.2015 19:41 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
besame, CCL

japiekriit, jums abaam.

interesantaakais, ka vichy tieshaam nav spejusi atbildeet kadelj tik ljoti nevelas bernus.

Vienmer esmu uzskatijusi, ka dzeligi cilveeki jutas nemileti. Skumji. Un to ljooooti var redzet vichy komentaros.
09.11.2015 11:58 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015
Labāk ir bērnus negribēt un saukt cāļu mammas par cāļu mammām (pārsteidza, ka meitenes nesaprot, ka tas nav domāts uz visām mammām, es skaidri sapratu vichy izteikto domu) nekā piedzemdēt bērnu un teikt, ka bērns traucē dzīvot un bojāt bērnam dzīvi ar teātri - skaidri var redzēt, ka bērns piedzimis bērniem jeb neattīstītiem prātiem.

Pati bērnus gribu, bet vēl nav īstais laiks - tieši tāpēc, lai negadās tik stulbas situācijas kā ShabbyEve.
09.11.2015 12:17 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
koshka, nu nezinu, man vairāk šķiet, ka cilvēks redz tikai savu negatīvo viedokli, un neredz neko pozitīvu un nevēlas redzēt. Ja grūtniecība un bērna radīšana būtu tik negatīva, tad pasaule izmirtu, un tomēr vairums uzskata ka bērniņš tas ir kaut kas skaists, mīļš un labs. Un neviens jau nespiež kādam mīlēt bērnus, laists pasaulē tos un audzināt. Man piemēram ir pilnīgi vienalga, ko kurš izlemj, bērnu dzemdēt, vai nē, un nenosodu nevienu kurš pieņem lēmumu to nedarīt, tā ir katra paša darīšana, bet es arī nelūdzu lai man norāda cik tas ir negatīvi un ka tikai pozitīvais ir iedomas, jo sieviete pārvēršas par neglīteni, un vispār no malas jau visi citi labāk zin, kas ir labs un kas ir slikts un cik ļoti kurš kuru mīl, tās ir tiešām fantastiskas spējas to pateikt. Vai arī vienkārši baisi kategorisks cilvēks, kas uzskata, ka viņa uztvere par konkrēto lietu ir pareizākā un neko citu arī neredz.

Vienu gan es nosodu, bērnu dzemdēšanu pabalstu dēļ un pēc tam valsts vainošanu pie tā, ka ir maznodrošināts statuss ar 5 bērniem, bet tas jau ir kaut kas cits.
09.11.2015 12:29 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015
un Tu pat nevari pateikt nevienu nē, kādēl bērnus nevajag.

Es zinu, ka man riebjās kaķi, bet visus, kam ir kaķi es neapsaukāju par debīliem, ja viņi viņus pieņem. Man nevajag kaķi, jo man nepatīk viņa daba, nepatīk kastīšu smaka mājās, kaķu barības smaka, bet kādēļ nevajag bērnus? To tu nevari atbildēt, jo pati dzi;li iekšā gribi, tik otra puse negrib vai nav....

Varu atbildēt pēc saviem ieskatiem - bērns ir dzīvs cilvēks, nepietiek ar faktu, ka tu viņu piedzemdēji, bērnu ir jāaudzina, jārūpējas, jāmīl, jānodrošina materiāli. Ja ir tādas mātes kā šajā diskusijā, kuras saka, ka bērns viņām traucē vai ka viņas nemīl savu bērnu, tad es neredzu tur neko skaistu, burvīgu vai svētu.
09.11.2015 12:36 |

Reitings 187
Reģ: 14.09.2015
Es vienmēr esmu gribējusi kļūt par māti, bet šis te sanāca visai neplānoti. Es tiešām gribu būt par māti, bet pagaidām man ir grūti "savienoties".
Runājot par manu māti, es nezinu, cik es saprotu no pārējiem radiem mans tēvs manai mātei bija tā kā "plāksteris" un viņa palika stāvoklī ar mani, nu tur ļoti varēja redzēt, ka viņa īsti mani negribēja. It kā rūpējās, bet nu ne tā ka mīlēja no visas sirds. Ar laiku, laikam, saprata, ka tēvs tomēr ir vairāk vērts un piedzima viņiem mana māsa, viņa gan ir mīlēta un lolota.
09.11.2015 12:39 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
cik es saprotu no pārējiem radiem mans tēvs manai mātei bija tā kā "plāksteris" un viņa palika stāvoklī ar mani, nu tur ļoti varēja redzēt, ka viņa īsti mani negribēja. It kā rūpējās, bet nu ne tā ka mīlēja no visas sirds.

Bet, vai tu juties nemīlēta? Tas, ko radi runā ne vienmēr ir taisnība, jo no malas jau visādi var izskatīties.
09.11.2015 12:43 |

Reitings 187
Reģ: 14.09.2015
Nu, iespējams, mīlēja arī manu tēvu jau tad, bet es kaut kā jutos ļoti negribēta un nemīlēta, tā kā akmens kaklā viņai.
09.11.2015 12:45 |

Reitings 6040
Man bija labaka draudzene, kura bernus piedzemdeja, lai noturetu virieti (sheit jautajumi, kadelj vairs neesam vairs draudzenes ir lieki- skaidrs, ka ar shadu cilveku es nespeju but draudzenes).

Rezultats bija slikts, ta pat vini izskiras, berni auga loti sliktos apstaklos (zinu, jo, kad meginajam atkal but draudzenes un vina lidza manu palidzibu 2 menesus nodzivojam kopa). Vinai intereseja tikai patuset, es biju aukles lomaa, berni netika biezi mazgati, netika pargerbtas pidzammas, netika no ritiem mazgatas mutes, tika nosedinati pie TV un ta ari vini tur visu dienu nodzivojas. Pat arsts aizradija, ka berna vedera problemas ir no partikas, partika netika fota laba- kartupeli frii, kola, picas, visu naudu ko bijusais deva vina notuseja. Berniem nebija ne spelu sturitis, ne vini maceja zimet, ne krasot . Protams vina saviem berniem ir un bus vismilaka, bet tomer ir sievietes, kuram nevajag bernus.
09.11.2015 12:57 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Story izklausās briesmīgi. Žēl bērni, kuri izaugs tādi ģenerāti, jo mamma bija mazgādīga palaistuve un gribēja tikai ballēties. Tiešām nesaprotu, vai tad Latvijā ir tāda nabadzība, ka prezervatīvus pat nevar atļauties:-(
10.11.2015 01:23 |

Reitings 6040
Lady Tiffany

Kaa jau mineeju, palikt stavoklii bija vinjas meerkis - noturet virieti. :( Ta ka tur ar prezervativiem nekada sakara.... Bet prezervativus butu jadod skolaas, pie ginekologiem utt. par briivu.
10.11.2015 01:53 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kas tu tāda esi, ka man tev būtu par kaut ko jāatskaitās vai jāatbild? Tukša vieta un nekas vairāk. Un izteikšos tā lai visām aizvainotajām būtu skaidrs reizi pār visām reizēm - jūsu "apvainojumi" un spriedelējumi par mani kā cilvēku, to cik laimīga vai nelaimīga esmu, cik vientuļa, kāda mana māte bija vai ir un kā es esmu audzināta, man ir kā pīlei ūdens Ir vienkārši smieklīgi lasīt jūsu nožēlojamos mēģinājumus man "ieknābt" un aizvainot un dažām, kurām ar nerviem tā pašvakāk ieteiktu kubietes veco, labo padomu - internetu nelietot!!

vichy

Un tiesi so pasu tevis drukato komentaru var attiecinat uz tavu vaavulosanu. Kas tu esi? Tuksa vieta? Kas tu esi lai maacitu? Kas tu esi lai spriestu un uzliktu zimogus? Tavi uzbraucieni ir tuksa skana un izklausas nozelojami. Kautkada nenormaalaa.
10.11.2015 20:39 |

Reitings 8
Reģ: 10.02.2017
Cilvēks plāno Dievs dara :)
10.04.2019 14:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits