koshka, nu nezinu, man vairāk šķiet, ka cilvēks redz tikai savu negatīvo viedokli, un neredz neko pozitīvu un nevēlas redzēt. Ja grūtniecība un bērna radīšana būtu tik negatīva, tad pasaule izmirtu, un tomēr vairums uzskata ka bērniņš tas ir kaut kas skaists, mīļš un labs. Un neviens jau nespiež kādam mīlēt bērnus, laists pasaulē tos un audzināt. Man piemēram ir pilnīgi vienalga, ko kurš izlemj, bērnu dzemdēt, vai nē, un nenosodu nevienu kurš pieņem lēmumu to nedarīt, tā ir katra paša darīšana, bet es arī nelūdzu lai man norāda cik tas ir negatīvi un ka tikai pozitīvais ir iedomas, jo sieviete pārvēršas par neglīteni, un vispār no malas jau visi citi labāk zin, kas ir labs un kas ir slikts un cik ļoti kurš kuru mīl, tās ir tiešām fantastiskas spējas to pateikt. Vai arī vienkārši baisi kategorisks cilvēks, kas uzskata, ka viņa uztvere par konkrēto lietu ir pareizākā un neko citu arī neredz.
Vienu gan es nosodu, bērnu dzemdēšanu pabalstu dēļ un pēc tam valsts vainošanu pie tā, ka ir maznodrošināts statuss ar 5 bērniem, bet tas jau ir kaut kas cits.