Jo normāls vīrietis, grib labu mašīnu ( protams , protams , tev nevajag tu brauksi ar tramavaju ) , grib savu dzīvokli , savu telpu, grib redzēt tālāk par savu degungalu un dzimto miestu , jopcik pasaule ir tik liela, plaša krāsaina un dažāda , viss neaprobežojas ar Baltiju un pat ne Eiropu .... , tiešām negribas redzēt ? Jo ir adekvāti neskaitīt kapeikas un nedzīvot uz akcijas precēm , jo ēst var arī biežāk ārpus mājas un dažādu virtuvi, kuru mājās pagatavot ir neiespējami vai sarežģīti , vai laikietilpīgi ... Starpcitu esi dzirdējis par molekulāro virtuvi ? varbūt esi ko mēģinājis ?
Jo mazums , kas notiek ar darbu vai veselību un negribas iet uz lombardu apenes ķīlāt lai par aspirīnu samaksātu .... no goda vārds , tas kaut kāds trends uzskatīt , ka knapi savilkt galus un piestaigāt lombardos ir stilīgi ? es tiešām nesaprotu ( es daudz ko varu saprast un savos uzskatos esmu ļoti elastīga , bet nu šo es nespēju aptvert līdz galam ). Es patiesi ceru, ka tu vienkārši nes mūs cauri savādāk tas ir psc ! neko negribu, neko nevajag , paldies par apenēm un optima baltmaizi ( diži vairāk ar minimālo grūti atļauties ) , ak vai aizmirsu tu taču dzīvo ar mammu ;)