Es pirms vairākiem gadiem nodzīvoju gadu pie lielās Maximas. Sākumā raustījos no tā rajona, bet pēc tam jau pieradu. Man pašai pāris reizes tikai kāds piesējās, ar iedzērušu ļaužu iepazīšanās tekstiem. Pāris reizes redzēju arī kautiņus jau no paša rīta ejot uz darbu. Nu kontingents dažāds, kā jau visur. Galvenais neiesaistīties sarunās ar visādiem frīkiem un tad jau viss pa normālo. Bet, ja man būtu izvēle, labāk izvēlētos citu rajonu.
Neesmu dzīvojusi nevienā no ciemiem (Pļavnieki, mežciems, purvciems, Imanta ) un man visi viņu jūk- bezpersoniski un šķiet krimināli.
Ja dzīvokli īret un tas ir lēti, ko, lai būtu, bet kā iegādes vieta pastāvīgai dzīvesvietai vnk briesmīgi!
Nekad nesapratīšu tos cilvēkus, kas par tādām kastišmājām sajūsminās.
Dzīvoju pie Tālavas. Pa naktīm ārā nevazājos, tik vien cik no takša izkāpt un paiet 3 soļus līdz kāpņutelpai :D Alkoholiķi gan redzami daudz, it īpaši siltā laikā, bet nekad neviens nav piesējies. Sapņu rajons noteikti nav, bet dzīvot var. Nesūdzos! :-)
Otrā pusē - Grestes ielā gan man negribētos dzīvot, jo skolas laikā tur itin bieži varēja sastapt krāniņa raustītāju :D Es gan nezinu vai viņš tur vēl apgrozās, jo pagājuši 4-5 gadi. Mož jau nosists :D
Pļavniekos dzīvoju jau 8.gadu. Man ļoti patīk šis rajons, esmu dzīvojusi gan Lubānas ielā, gan Salnas ielā, kas tuvāk Dreiliņiem, tagad Ilūkstes ielā. Kontingents te dažāds, bet tā jau visos rajonos +/- ir. :)
Iepriekš dzīvoju centrā, Purvciemā un salīdzinot ar Pļavniekiem šeit man patīk daudz labāk. :) Un līdz centram ir tuvu, ar sabiedrisko(kas kursē ļoti bieži), var tikt pa 15minūtēm. ;-)
wee , tev 45min ir ātri ? Es 45min varu paspēt vēl ieiet dušā, sataisīties un brokastis paēst, respektīvi, guļu par stundu ilgāk kā pļavinieki :D
Bella, Un neticu, ka var tikt 15 minūtēs, ja nu vienīgi, kad nav satiksme nekāda vai ar mašīnu. Es dzīvoju centrā, bet līdz origo man ir jābrauc 15min, tākā lej vien ūdeņus :D
4trus gadus kā reiz nodzīvoju Jukuma ielā.Man patika.Kontingents kā jau kontingents mikrorajonos. Ja pārāk vēlu nestaigā,tad viss kārtībā.Patika ,ka bija tāda kā plašuma sajūta.Netālu mežš,kur bieži gāju pastaigāties.Pēc tam pārvācāmies uz blakus esošo Purčiku,tur man patika mazāk kā Pļavniekos.Bet vistrakākais rajons,manuprāt bija Ziepniekkkalns.Vot tur gan bija kontingents:-D
wee , tev 45min ir ātri ? Es 45min varu paspēt vēl ieiet dušā, sataisīties un brokastis paēst, respektīvi, guļu par stundu ilgāk kā pļavinieki
nu man 45 min ir ātri , protams .... + viss ir atkarīgs ko tu uzskati par centru , man līdz origo ir 15 min kājām un es arī dzīvoju centrā , un es 45 minūtēs paspēšu saģērbties un kafiju padzert un uzpīpēt
15 min ar marshutnieku var atbraukt līdz centram , nu līdz ģertrūdes ielai točna var , 100x tā ir darīts .
Nu ok, tu jau arī centrā dzīvo! :D bet pļavniecēm jau derēs arī lubānas tirgus, drīz vien aizmirsīs par to centru un būs pārsteigtas, ka nemaz i vairs neprasās :D
ILYSB, ko Tu ņemies? Tev Pļavnieki ir tālie lauki, citiem no Pļavniekiem līdz centram 15min tikt.
Mans piemērs (ar Origo :D): No Origo līdz Barona centram ar tramvaju = 10 min; no Origo līdz Ilūkstes ielai ar trolejbusu = 20 min.
Esmu dzovojusi Plavniekos 8 gadus, netalu no Veselibas Centra. Man tur loti patika, sabiedriskais biezi un vairaki kurse, visi veikali, arstniecibas iestades, sporta klubi blakus. Jauniba pat gajam uz skaveno Faronu un biljarda klubu tur preti. Neka kriminala tur nav. :)
A ko darīt tajā centrā? vai tad visi tur strādā? vispasaules centrs Origo? :D :D
Man vispār uz otru galu jābrauc, no centra tas vēl vairāk laika prasītu!
Labprātāk dzīvoju tālāk no centra un nejūtos dzīvi zaudējusi dēļ tām 20minūtēm. Ciest nevaru tos cilvēku barus,kas apgrozās centrā. Savos citiem nīstajos Pļavniekos jūties daudz labāk :-D