Man liekas, ka būtu labāk šo darbu uzticējuši kādam profesionālim, nevis taisījuši konkursu un balsošanu, kurā varētu uzvarēt tas, kam vairāk draugu.
Ja apskata to failu, kur ir visi, var redzēt, ka dažus tomēr ir profesionāļi taisījuši - atšķiras pamatojums utt.:-)
Bet vispār es vairāk brīnos par to, cik cilvēki ir pavirši vai arī varbūt ar sliktu humora izjūtu. Nu,
come on, ja Tu iesniedz konkursam darbu, varbūt tomēr pārbaudi pareizrakstību nevis kļūdies starp 3 vārdiem. Krāsu izjūta arī daudziem pieklibo, vispār es vakar sāku skatīties tos visus un vienkārši nevarēju vairs izturēt, ka daudzi ir tiešām slikti..nevis vienkārši nav labi, bet ir reāli slikti, sadusmojos uz sevi, ka šo esmu palaidusi garām, aizvēru ciet.:-D Un kur ir tie, kas pieprot šo lietu? Kāpēc ir tik maz tādu darbu? Ja tā būtu mana ikdienas nodarbošanās, tad es noteikti piedalītos, ja laiks ļautu. Kur vispār bija izziņots par šādu konkursu?
Man no FB piedāvātajiem tas pēdējais variants liekas ok, bet varbūt tas tāpēc, ka es diezgan daudz pēdējā laikā
ņemos ar karti un man ir iepatikušies tie punkti..:-D, patīk arī, ka izveido sirsniņu kopā, mīlīgi. Pamatojums un izskaidrojums arī bija ok. Tikai R burts līdz galam nepatīk, un pārējo burtu spicumi atgādina rūķu cepures. Un latviskais sauklis arī ne līdz galam. Atvērtā Rīga it kā normāla, bet kaut kas man tur ne līdz galam, laikam tas "atvērta". Un nezinu, vai pēc noteikumiem vajadzēja arī anglisko versiju, bet "atvērta" angliskojums man vēl vairāk tur nepatiktu.
Ā, un apskautais man pašā pirmajā brīdī iepatikās, bet, kad tā paskatās normāli virsū, izskatās pēc cilvēciņa, kas tur rokās gultas matraci.