cik svarīgs mūsdienās ir pūrs?

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Ar draudzeni šodien runāju par tēmu - vai sievietei pašai kaut kas jāsagādā (pūrā) vai jāgaida (jēmeklē, jāmedī) vīrietis kam kaut kas jau ir. :-/ Tas būtu tā, meitenei jābūt kaut mazam dzīvoklītim ar savu TV, ledusskapi, mēbelēm, nevis jādzīvo īrētā dzīvoklī, kur ir mēbeles un tehnika ar domu, ko nu pirkšu es, meklēšu vīrieti kam tas viss ir vai pirksim kopā. Savai, kaut pavecai mašīnai jābūt, nevis domai, ka pati ar trolejbusu brauks, bet džeks ar vecāku par 3 gadiem BMW lai pat iedomājas uzrunāt. Un tā tālāk, es domāju domu sapratāt. Tātad cik svarīgs mūsdienās ir pūrs?
03.11.2015 21:32 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Par diskusijas pieteikumā minēto pūru negribu neko teikt vispār...jo tam nav nekāda sakara ar šī jēdziena nozīmi.

Bet ja par pūra tēmu, tad jā, ir man šis tas, kas tiek glabāts ar domu, ka "vot, kad precēšos, tad šīs būs manā pūrā", vairāk jau ome to lietu menedžēja...dažādas rotas, trauki, dvieļi utt...nav teikts, ka tiešām to visu ņemšu, stiepšu līdzi, bet ir lietas, kas man ir mīļas, dārgas un kuras gribēšu glabāt skapī līdz sirmam vecumam :-)
Šobrīd jau viens šķīvis/paplāte atrodas manā tagadējā dzīves vietā...tas kādreiz bija glāžu un karafes komplekta sastāvā, tagad rotā manu galda leti un glabā saldumus :-P
04.11.2015 09:29 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
jāgaida (jēmeklē, jāmedī) vīrietis kam kaut kas jau ir

Pie tam, es nesaprotu, kur ir problēma? Ja Anna dzīvo pie mammas īrētā dzīvoklī, brauc ar trolejbusu un gaida, kad princis Harijs atbrauks un viņu aizvedīš uz Bekingemas pili, tad kā tas traucē tavu dzīvi, steal dream?

Iepazinies ar Annu, konstatēji, ka viņai "pūra" nav - nu tad lai viņa turpina gaidīt savu sapņu princi ar tādu vai citādu BMW!

Anna tevi atšuva, jo tev tā BMW nava? A kur problēma? Tev Annu arī nevajag - viņai "pūra" nav.

Es tiešām, tiešām neredzu problēmu! Tas ir apmēram tāpat, kā man saraukties par to foruma Trolli (viņš pārāk bieži maina nosaukumu), kurš ļoti pārdzīvo, ka meitenes, kas nav tik smukas kā Andželīna Džolija, vispār eksistē. Ir visādi cilvēciņi, gan Anna no Trolejbusa, kan Džolijas Trollis. Lai jau viņi sēz un gaida, kamēr viņiem paveiksies! A varbūt tiešām paveicas!

Mēs nevaram piespiest ne Džolijas Trolli, ne Trolejbusa Annu GRIBĒT to, ko mēs uzskatam, ka viņiem ir "tiesības" gribēt. Mes varam ieteikt skatīties uz lietām reālistiskāk, bet ar to arī viss beidzas.
04.11.2015 09:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ā.... tradicionālaja izpratnē man pūra nebija. Lai gan, pašas pirms daudziem gadiem adītu vilnas šalli sorīt ieliku mūsu kopīgā bērna autosēdeklītī, lai nesalst :) Tā ka laikam skaitās, ka bija gan pūrs ar 1 objektu ;)
04.11.2015 09:48 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tas ir tikai normāli, ka nekustamo īpašumu iegādājas ģimene vecumā ap 30 nevis pirms tam atsevišķi, jo neredzu lielu jēgu no tāda vecmeitas dzīvokļa, kas pēc tam nav apdzīvojams ar visu ģimeni. Un jā - tas nav pūrs.
04.11.2015 11:15 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu ja pēc taviem kritējiem, tad , jā man bija un ir viss tevis nosauktais pirms kāzām , ieskaitot 85g, žiguli :D :D :D , bet mani ņemtu par sievu arī ja man tā visa nebūtu :D :D
04.11.2015 13:35 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Ak es, ar savu vecmeitas dzīvokli.. Diskusijā ļoti labi redzams, kāda tipa sievietes komentē un attiecīgi to ne savu tipu nozākā, - cik paredzami!
Ar to es gribēju teikt, ka taupīga sieviete no īrēta dzīvokļa ir prātīgāka izvēle, nekā tāda, kas bēz aprēķina pērk, ka tikai lai ir nopirkts. Otrā arī Tavu Baltezera villu ātri izsaimniekos.

Nav korekti tā vispārināt!
04.11.2015 13:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits