Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dzīvokļa iegāde

Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
Sveikas meitenes!
Jautājums vairāk tām,kurām ir savs īpašums,bet izteikties,protams,var visas.Šobrīd esam sava dzīvokļa meklējumos.Un es nevaru saprast,vai es gribu par daudz vai tomēr nē.Esam apskatijušies vairākas potenciālās mājvietas,bet liekas ,ka neviena īsti nav tā īstā.Tad nu mani jautājumi.
1.Cik ilgā laikā atradāt savu dzīvokli?
2.Vai bijāt apmierināti ar cenu?(Vai likās atbilstoša piedāvājumam)
3.Vai atradāt tieši to ko vēlējāties?(Atrašanās vieta,stāvs,plānojums,mājas tips )
4.Pēc kā sajutāt,ka tas ir Īstais dzīvoklis ?(Vai bija sajūta,ka jā ,šis ir tas ,kur jutīsieties kā mājās)
Mūsu situāciju vēl apgrūtina tas ,ka dzīvokli meklējam mazpilsētā,kur piedāvājums nav tas lielākais.Tapēc rodas jautājumi,varbūt mēs gribam par daudz ?Un ir jāņem tas ,kas ir(t)
02.11.2015 13:51 |

10 gadi
Reitings 3782
Reģ: 29.01.2009
1esmu pirkusi vairākus dzivokļus, nevienu nevarēju atrast ātrāk par pusgadu
2par cenu-apmierināja un vienmēr var pakaulēties
3jā, savādāk nepirktu
4laba aura, mājīgs
02.11.2015 13:55 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
2.Skatījos tikai to cenu amplitūdu, kuru varēju atļauties.
Mūsu situāciju vēl apgrūtina tas ,ka dzīvokli meklējam mazpilsētā,kur piedāvājums nav tas lielākais.Tapēc rodas jautājumi,varbūt mēs gribam par daudz ?Un ir jāņem tas ,kas ir

Ja ir steidzamība, tad var nopirkt un lēnām gaidīt to ĪSTO, bet, ja nav piespiedu apstākļi, nez vai pareizi ir ņemt to, kas ir, ja galīgi pie sirds neiet. Var piekāpties kādā no pozīcijām, bet sajūtai, ka IR TAVS tomēr jābūt.
02.11.2015 14:02 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
1.loti spontani, ik pa laikam uzmetu aci sludinajumiem, ieraudziju sagribeju, ieliku veco dzivokli pardosana un jau nakamaja diena uzradas pirceji!
2.vienmer gribas zemaku, bet pastoties citus sludinajumus cena bija atbilstosa
3.atrasanas vieta ja, planojums ari, nu stavs vareja but zemaks bet strunts!
4.ieraudziju iepatikas tas ari vis, dzivojam seit no marta un esmu apmierinata!

Mes par lielaka dzivokla pirksanu runajam 3 gadus ik pa laikam uzmetu acis sludinajumiem, bet nopietni pie lietas keros tik tad kad ieraudziju ko gribu!
02.11.2015 14:21 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
1. No mekleeshanas ilga aptuveni 6 meeneshus.
2. Cena loti apmierinaata, jo peec tirgus cenaam vareeja buut augstaaka.
3. No kaadiem 5 punktiem, iipashums atbilst 4 punktiem. Uzskatu, ka tas ir loti labi, jo lai visi veelamie nosaciijumi atbilst, cena buutu augstaaka.
4. Sajutu peec auras, sajuutaam, ko atstaaja konkreetais iipashums.
02.11.2015 14:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits