Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kopā ar cilvēku, kuram trūkst kāds ķermeņa loceklis

Reitings 63
Reģ: 08.01.2015
Labvakar dāmas!
Šodien veikalā, stāvot rindā dzirdēju divu meiteņu sarunu - A- kāpēc negribi būt kopā ar Raimondu? B- Ak dievs, viņam taču nav 2vi pirksti! Gaterī pazaudējis. (Abas smejās)
Tad nu es šodien aizdomājos, vai kaut kādas ķermeņa nepilnības ir šķērslis attiecībām? Pašai man bija draugs, tīņu gados, neilgi, bet bija un viņam nebija roka. Simpātisks, mīļš puisis, bet nav roka. Toreiz ar viņu draudzējos un man bija vienalga, pašķīrāmies, ne tā dēļ. Bet tagad aizdomājoties, es pat nezinu vai varētu būt kopā ar cilvēku kuram nebūtu kāds loceklis, kāja vai roka. Protams, ja cilvēks zaudē to attiecību laikā, tad ir cita lieta, bet ja tā no sākuma būtu jāiepazīstās, es nezinu.
Bet nu mīlestībai šķēršļu laikam jau ka nav (l)
01.11.2015 23:06 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Tā kā cilvēks ir tikai dzīvnieks, tad, meklējot sev otro pusīti, tomēr skatās uz fizisko pilnību/ nepilnību arī, instinktīvi tomēr mēs visi gribam vairoties un gribam veselus pēcnācējus. :) Pirkstu trūkums diez vai tam var traucēt (ja pirksti zaudēti traumas rezultātā, nevis tā ir attīstības anomālija). Taču attiecības izdosies tikai tad, ja otrā pusīte spēs pieņemt otra cilvēka defektu,ja tas būs traucēklis, tad labāk attiecības neveidot vispār. Un ir skaidrs, ka cilvēkam ar kaut kādiem fiziskiem defektiem šī iemesla dēļ būs ļoti, ļoti grūti nodibināt attiecības. kaut vai tā iemesla dēļ, ka, ja viņš ir invalīds, tad nevar pilnvērtīgi apgādāt ģimeni.
01.11.2015 23:14 |

Reitings 736
Reģ: 29.01.2009
Cik tām meitenēm bija gadi? Droši vien padsmitnieces, ja smējās par citu cilvēku nelaimi. Pieaugušas sievietes (lasīt cilvēks) nesmietos. Taču vienmēr ir izņēmumi jebkurā vecuma posmā.

Laikam pārāk saasināti izlasīju to meiteņu sarunu.(t)

Par jautājumu- grūti spriest.
01.11.2015 23:15 |

Reitings 63
Piekrītu Tev.
Tas jau vairāk atkarīgs no cilvēka, re ka tomēr visādi cilvēki atrod sev otras puses.
01.11.2015 23:18 |

Reitings 63
Nezinu, gadi kādi +\-20, kaut gan mūsdienās jau grūti saprast
01.11.2015 23:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man arī kājas trūkums nebūtu šķērslis, ja trauma ir iegūta.. ne iedzimta..
01.11.2015 23:23 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Cilvēki no nelabvēlīgas ģenētikas baidās vairāk nekā no fiziskām traumām.
01.11.2015 23:39 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Ja cilveeks ir speejiigs pats sevi apruupeet un uztureet, man tas nebuutu shkjeerslis. Neveidotu attieciibas vieniigi ar cilveeku, kura invaliditaate padariitu vinju atkariigu no manis.

Un smieshanaas par cita nelaimi vispaar ir kaut kas neiedomaajams. Kaut nu mums katram paveiktos saglabaat visus savus locekljus liidz muuzha galam.
02.11.2015 00:33 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja runa ir par kāda pirksta neesamību tad mani tas neuztrauktu, bet ja runa ir par kājas/rokas neesamību, tad laikam man tas būtu grūti pieņemams, bet arī, nekad jau nevar zināt.
02.11.2015 00:36 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ja cilveeks ir speejiigs pats sevi apruupeet un uztureet, man tas nebuutu shkjeerslis. Neveidotu attieciibas vieniigi ar cilveeku, kura invaliditaate padariitu vinju atkariigu no manis.

Tieši manas domas! Es nespētu būt kopā ar cilvēku, kura pamatvajadzības atkarīgas no manis. Taču invaliditāte (piemēram, zaudēts kāds loceklis, dzīve ratiņkrēslā) man nebūtu šķērslis būt kopā ar otru cilvēku, ja patiešām mīlu. Tiesa gan, šis jautājums ir strīdīgs, jo ja tad, kad jau būtu attiecībās un mīlētu otru cilvēku, otra pusīte pēkšņi (tfu, tfu, tfu) kāda negadījuma dēļ tiktu piekalta gultai, tik un tā nebūtu tā, kura pagrieztos un aizietu. Paliktu un kopā ar visu tiktu galā.
02.11.2015 01:15 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Diezgan bieži ir tā, ka cilvēks, kurš, esot attiecībās, kļūst par invalīdu, ne tikai iegūst veselības problēmas, bet arī ciešanu, sāpju un pārdzīvojumu dēļ mainās - un mainās uz slikto pusi. Protams, ne vienmēr, bet daudzi cilvēki salūst savu veselības problēmu dēļ, tādējādi visas tās emocijas un sāpes nāk pāri līdzcilvēkiem. Un šis ir tas brīdis, kad otrā pusīte neiztur, nevis tieši pats invaliditātes fakts.
02.11.2015 01:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits